Download You

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,890 TOPLAM İNDİRME
0.75 MB DOSYA BOYUTU

Download You ile YouTube üzerinden video indirebilirsiniz

Download You kullanıcılara YouTube video indirme işlemi için pratik bir çözüm sunan ve tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir video indirme programıdır.

Bilgisayarımızda YouTube üzerinden video seyrederken kimi zaman bu videoları yüksek kalitede oynatırken sıkıntı yaşayabiliyoruz. İnternet bağlantımızın kalitesine bağlı olarak bazen videolar yüksek kalite yüklenmeyebiliyor veya video oynatırken duraklamalar yaşanabiliyor. Ayrıca bilgisayarımızdaki yazılımsal sıkıntılardan kaynaklanan nedenlerden ötürü tarayıcı üzerinden video oynatırken videolar donabiliyor.

Download You işte bu gibi durumlarda bize çözüm sunabilecek bir programdır. Download You ile YouTube üzerindeki videoları bilgisayarımıza kaydedebiliyor ve medya oynatıcımızla performans düşüşü olmadan videoları oynatabiliyoruz. Bunun yanında yüksek kaliteli videoları kesintisiz oynatabilmemiz veya videoları internet bağlantısı olmayan mobil cihazlarda veya televizyonlarda oynatabilmemiz de mümkündür.

Download You ile YouTube üzerinden video indirmek için videoların bağlantılarını tarayıcımız üzerindeki adres çubuğundan kopyalamalı ve programın arayüzüne yapıştırmalıyız. Bu adımdan sonra program bize farklı kalite seçenekleri sunuyor ve dilediğimiz kaliteyi seçerek videoları indirebiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Reasonable Download Manager

    Reasonable Download Manager, dosya indirme hızınızı arttıracak olan gelişmiş bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Mass Download

    Mass Download ücretsiz ve kullanımı basit bir dosya indirme yöneticisidir.
  • FlareGet Download Manager

    FlareGet Download Manager ile dosya indirme işlemlerini hızlandırabilirsiniz
  • Internet Download Accelerator

    İndirme sırasında oluşan problemleri en aza indiren Internet Download Accelerator sayesinde dosya indirme işlemlerini daha hızlı ve daha sorunsuz yapabileceksiniz.
  • Easy Download Manager

    Easy Download Manager, internet üzerinden kolaylıkla dosya indirmenize olanak tanıyan ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Download Accelerator Plus

    Download Accelerator Plus (DAP) dosya indirme işlemlerini %400'e kadar hızlandırmanın yanında popüler sitelerden video indirebiliyor.
  • Internet Download Manager

    Internet Download Manager, kısaca IDM veya IDMAN. Chrome, Opera ve diğer tarayıcılarla entegre en iyi hızlı dosya indirme programıdır.
  • SD Download Manager

    İnternetten herhangi bir dosya indirmek istediğinizde, SD Download Manager ile 5 kat daha hızlı indirme yapabilirsiniz.