Dr. Panda Restaurant Asia

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME

Dr. Panda Restaurant Asia, çocukların oynayabileceği restoran oyunu.

Dr. Panda Restaurant Asia, çocuklara özel hazırlanmış restoran oyunu. Android telefon/tabletinize çocuğunuz için gönül rahatlığıyla indirip oynaması için vereceğiniz bir oyun.

Mobil cihazınızda oyun oynamayı seven çocuğunuz varsa, tamamen ücretsiz olması, reklamsız ve de güvenli içerik sunmasının yanında animasyonlarla zenginleştirilmiş rengarenk görsellere sahip olan bu oyunu kesinlikle indirmelisiniz. Dr. Panda’nın tüm oyunları gibi eğitici bir oyun.

Serinin yeni oyununda sevimli panda ile Asya mutfağının tatlarını deniyorsunuz. En bilindik yemeklerden suşi ile başlıyorsunuz işe. Mutfakta balık haricinde de birçok malzeme mevcut. Kesme, rendeleme, karıştırma, pişirme… Kısacası tüm işleri yapabiliyor sevimli dostumuz. Tabii ki ufak yardımlarınızı esirgemiyorsunuz. Oyunun güzel tarafı; hazırladığınız yemeklere müşterilerin tepki vermesi. Yemekleri nasıl pişirdiğinizden hangi maddeleri kullandığınıza her şeye dikkat etmelisiniz. Fazla acı kullanırsanız veya çok uzun süre pişirirseniz müşterilerin tepkileri gecikmiyor.

Erkan Calp

Dr. Panda Restaurant Asia

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
261 MB DOSYA BOYUTU

Dr. Panda Restaurant Asia, çocukların iPhone/iPad'de oynayabilecekleri yemek yapma oyunu.

Dr. Panda Restaurant Asia, iPhone ve iPad’de oynanabilen restoran oyunu. Adından da tahmin edeceğiniz üzere çocukların renkli dünyasına uygun hazırlanmış, onların oynayabileceği basitlikte, animasyonlarla süslenmiş bir yemek yapma oyunu. İndirmesi de oynaması da ücretsiz.

iPhone ve iPad’inizde oyun oynamaya meraklı çocuğunuz için indirebileceğiniz eğitici oyunlardan biri Dr. Panda Restaurant Asia. Seriye dönüşen nadir çocuk oyunlarından Dr. Panda’nın yenisinde sevimli dostumuz başta suşi olmak üzere birçok Asya yemeği deniyor. En iyi restoranların mutfaklarında çalışan pandayı elbette yalnız bırakmıyoruz. Yemeği hazırlama aşamasından sunumuna her daim yardım ediyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dr. Panda's Restaurant 2

    Dr. Panda's Restaurant 2, yemek yapma ve restoran işletme oyunlarından hoşlananların severek deneyibleceği bir yapım.
  • Little Panda Restaurant

    Little Panda Restaurant, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir yemek yapma oyunudur.
  • Dr. Panda Town: Holiday

    Dr. Panda ve arkadaşları tatil yapıyor.
  • Dr. Panda is Mailman

    Dr. Panda is Mailman, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çocuk oyunudur.
  • Dr. Panda Train

    Dr. Panda Train (Dr. Panda Trende), 5 yaş ve üzeri çocukların oynayabileceği tren sürme oyunu.
  • Dr. Panda Mailman

    Dr. Panda Mailman mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir postacı panda oyunudur
  • Dr. Panda Town

    Dr. Panda Town (Dr. Panda Şehirde), 6 - 8 yaş arası çocuklar için uygun mobil oyun.
  • Dr. Panda Town: Mall

    Bir Panda ile alışverişe çıkmaya ne dersiniz?