Dr. Panda Town: Mall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME

Bir Panda ile alışverişe çıkmaya ne dersiniz?

Dr. Panda Town: Mall, çocuğunuzun sizinle veya arkadaşlarıyla birlikte oynayabileceği, animasyonlarla süslenmiş rengarenk görselli bir rol yapma oyunu. Sevimli Panda ile alışveriş merkezlerini gezmekten sinemada film izlemeye, pet shop ziyaretinden oyuncak dükkanlarının altını üstüne getirmeye birçok şeyi özgürce yapabildiğiniz bu oyunla vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Çocuklara yönelik hazırladıkları güvenli, kolay oynanabilir, kaliteli görselli oyunlarla karşımıza çıkan Dr. Panda’nın Şehirde: AVM adını taşıyan oyununda isim gereği alışveriş odaklı olduğunu düşünebilirsiniz ancak tek yaptığınız bu değil. Panda ve en az onun kadar sevimli arkadaşlarıyla birlikte üç katlı alışveriş merkezini gezintiye çıkıyorsunuz. Yeni kıyafetler almak, pet shop’larda tüylü dostlarınızı ziyaret etmek, oyuncak dükkanında farklı giysiler giyerek eğlenmek dışında alışveriş merkezinde gördüğünüz çalışanların yerine geçebilirsiniz.

Erkan Calp

Dr. Panda Town: Mall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
109 TOPLAM İNDİRME
150 MB DOSYA BOYUTU

Panda ile AVM keyfi!

Dr. Panda Town: Mall, hareketli kişiliğiyle tanıdığımız sevimli Panda ve arkadaşlarıyla alışveriş merkezlerini gezdiğiniz, eğlendiğiniz bir mobil oyun. iPhone ve iPad’de oyun oynayan çocuğunuz için güvenle indirip oynaması için verebilirsiniz. Çoklu dokunma desteği sayesinde dilerseniz çocuğunuzla birlikte oynayabilirsiniz.

Çocuklara özel eğitici, eğlenceli, güvenilir mobil oyunlar geliştirilen Dr. Panda’nın iOS platformuna da ücretsiz çıkardığı Dr. Panda Şehir: AVM oyununda üç kattan oluşan, içerisinde tüm bilinen markaların mağazalarından sinema ve yeme - içme yerlerine her şeyin olduğu bir alışveriş merkezinde geziyorsunuz. Oyunun baş karakteri elbette kapakta gördüğünüz Panda ancak seçilebilir 16 karakter daha var. Oyunda AVM’yi keşfe çıkabildiğiniz gibi mağaza gördüğünüz kişilerin yerine de geçebiliyorsunuz. Örneğin; saç stilisti olup kendi kuaför salonunuzu işletebiliyorsunuz. Veya veteriner olup dostlarınızla yakından ilgilenebiliyorsunuz. Yapabilecekleriniz hayal gücünüzle sınırlı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dr. Panda Town: Holiday

    Dr. Panda ve arkadaşları tatil yapıyor.
  • Dr. Panda Town

    Dr. Panda Town (Dr. Panda Şehirde), 6 - 8 yaş arası çocuklar için uygun mobil oyun.
  • Dr. Panda Train

    Dr. Panda Train (Dr. Panda Trende), 5 yaş ve üzeri çocukların oynayabileceği tren sürme oyunu.
  • Dr. Panda Art Class (Sanat Sınıfı)

    Çocuklara özel birçok el sanatı ve boyama
  • Dr. Panda Airport

    Dr. Panda Airport, havaalanında geçen çocukların oynayabileceği Android oyunu.
  • Dr. Panda Cafe Freemium

    Dr. Panda Cafe Freemium, çocukların oynayabileceği kafe işletme oyunu.
  • Dr. Panda Restaurant Asia

    Dr. Panda Restaurant Asia, çocukların oynayabileceği restoran oyunu.
  • Dr. Panda is Mailman

    Dr. Panda is Mailman, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çocuk oyunudur.