Draft Rivals: Fantasy Baseball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Draft Rivals: Fantasy Baseball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beyzbol oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Draft Rivals: Fantasy Baseball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beyzbol oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Dünyanın dört bir yanından gerçek oyuncularla oynayabileceğiniz oyunda gerçek beyzbol deneyimi yaşıyorsunuz.

Beyzbol taraftarlarının beğenerek oynayabileceği bir oyun olan Draft Rivals: Fantasy Baseball, gerçek oyuncularla mücadele edebileceğiniz bir beyzbol oyunudur. Kartlarla oynanan oyunda stratejik bilginizi ortaya koyuyor ve rakiplerinize meydan okuyorsunuz. Favori oyuncularınızı oyuna sürebileceğiniz oyunda koleksiyonunuzu genişletmelisiniz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda en iyi performansınızı ortaya koymanız gerekiyor. Hızlı, tempolu ve heyecanı yüksek bir deneyim sunan Draft Rivals: Fantasy Baseball oyununu mutlaka denemelisiniz.

Kartlarla oynanan bir oyun olduğu için ortaya koyduğunuz kartları iyi düşünmeli ve stratejik taktikler belirlemelisiniz. Dünyanın her yerinden oyuncularla gerçek zamanlı olarak oynayabileceğiniz oyun, beyzbol severlerin telefonlarında mutlaka olması gereken bir oyundur. 

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir oyun olan Draft Rivals: Fantasy Baseball, kolay oynanışı ve yüksek kaliteli görselleriyle de dikkatimizi çekiyor. Etkileyici bir atmosferde geçen oyunu sakın kaçırmayın.

Draft Rivals: Fantasy Baseball oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Draft Rivals: Fantasy Baseball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Draft Rivals: Fantasy Baseball, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beyzbol oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Draft Rivals: Fantasy Baseball, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beyzbol oyunudur. Eğlenceli bir atmosfere sahip olan oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir beyzbol oyunu olan Draft Rivals: Fantasy Baseball, gerçek bir oyun deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Kartlarla oynayabileceğiniz oyunda stratejik taktikler belirlemeli ve rakibinizi yenmelisiniz. Kart koleksiyonunuzu genişleterek güçlü bir hale gelebilir ve liderlik sıralamasında üst sıralara tırmanabilirsiniz. Günlük ödüllerin de yer aldığı oyunda dikkatli olmalı ve hamlelerinizi özenle seçmelisiniz. Hızlı ve tempolu bir oyun olan Draft Rivals: Fantasy Baseball, mutlaka denemeniz gereken bir oyundur.

Gerçek zamanlı olarak oynayabileceğiniz oyunda dünyanın her bölgesinden oyuncuyla mücadele edebiliyorsunuz. Beyzbol severlerin mutlaka denemesi gereken oyunda en iyi performansınızı ortaya koymanız gerekiyor. Kolay bir oynanışa ve yüksek kaliteli görsellere sahip olan Draft Rivals: Fantasy Baseball oyununu sakın kaçırmayın.

Etkileyici bir atmosferde geçen oyunu Draft Rivals: Fantasy Baseball oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ultimate Draft Soccer APK

    Ultimate Draft Soccer APK, futbol hayranları için stratejik bir oyun deneyimi yaşatıyor.
  • Baseball Hero

    Baseball Hero, akıllı telefon ve tabletleri üzerinde spor oyunları oynamayı sevenlerin tercih edebileceği eğlenceli ve ücretsiz bir beyzbol oyunudur.
  • FreeStyle Baseball 2

    FreeStyle Baseball 2, kaliteli ve ücretsiz bir Android beyzbol oyunu.
  • Blocky Baseball

    Blocky Baseball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beyzbol oyunudur.
  • Freestyle Baseball

    Freestyle Baseball, sokaklarda rakipleriniz ile kıyasıya geçecek beyzbol müsabakalarına çıkacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir Android beyzbol oyunudur.
  • Tap Sports Baseball 2016

    Tap Sports Baseball 2016, Android telefon ve tabletler için geliştirilen beyzbol oynama oyunudur.
  • Futbin

    Futbin uygulamasıyla, kadrolar oluşturabilir, haberleri inceleyebilir ve draft simülatörü oynayabilirsiniz.
  • Hardwood Rivals

    Hardwood Rivals mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur