Dragon Blaze

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
90 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Gamevil Android cihazları için iddialı bir RPG ile oyunseverlerin ilgisini çekecek bir çalışmaya imza atıyor.

Mobil oyunların uzak doğu ülkelerindeki en büyük temsilcilerinden biri olan Gamevil, Dragon Blaze isimli bir RPG oyunu çıkardı. Zenonia serisiyle büyük bir çıkış yakalayan şirket bu kez aksiyon dinamiklerini biraz daha kenara çekip alışılan JRPG tarzına meyilli işler yaratıyor. Yandan ilerlemeli mekaniği sayesinde arcade havasını da taşıyan oyunda arkadaşlarınızın da ekibinize dahil olup sizinle saldırmaları mümkün.

Chat seçenekleri sayesinde arkadaşlarınızla planlı saldırı yapmanız mümkün olduğu gibi iletişim kurmak için başka bir araç kullanmanıza gerek kalmıyor. Farklı sınıflardan farklı savaşçıların olduğu oyunda dövüşüne göre yaşanan kritik ve nadir olaylarda yeni yetenekleri tetikleyecek aksiyonlar da gerçekleştirebiliyorsunuz.

Co-op boss savaşlarıyla birlikte PvP seçeneği de bulunan oyunda arkadaşlarınızı bu kez rakip olarak seçip güçlerinizi yarıştırabilirsiniz. Ücretsiz olarak sunulan oyunda uygulama içi satın alma seçenekleriyle senaryo modları satın alınabiliyor. Bu senaryo paketlerini alırken kampanya günlerini kaçırmamanızda fayda var. Arada bir karşınıza çıkacak olan fırsat kartları sayesinde XP ve eşya yardımı olabiliyor.

Dünyayı kurtarıp kaderini değiştirecek bir kahramanın rolüne bürünüp beşli bir ekip halinde taktiksel savaşlara girmekistiyorsanız bu oyuna göz atmanıza değecektir. Nitekim, İngilizce versiyonu gelmeden önce Dragon Blaze uzak doğu ülkelerinde çoktan hit bir oyun oldu bile.

Alper Çetiner

Dragon Blaze

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
93.8 MB DOSYA BOYUTU

Gamevil iOS cihazları için iddialı bir RPG ile oyunseverlerin ilgisini çekecek bir çalışmaya imza atıyor.

Mobil oyunlar üzerinden rol yapma oyunları oynamak istiyorsanız büyük ihtimalle ingilizceye çevirilmemiş birçok oyunun Uzak Doğu'da kaldığına üzüleceksiniz. Buna bir nokta koymak isteyen Gamevil İngilizce olarak da çıkardığı bir oyun ile Zenonia serisinden çok daha iddialı bir çalışma ile karşımızda. Dragon Blaze isimli bu oyun, bugüne kadar benzerlerinin gerçekleştiremediği eşsiz seçeneklerle geliyor. JRPG dinamiklerine daha yakın ve daha az aksiyon içeren bu oyun başarılı oyun görselleriyle ciddi bir şekilde dikkat çekiyor.

Co-op olarak 4 arkadaşın birlikte oynayabildiği bu oyunda büyük canavarlara karşı birlikte bir raid takımı oluşturup farklı özelliklerle arkadaşlarınızı bir araya getirip her birinizi daha güçlü bir hale getirebilirsiniz. Bununla birlikte chat opsiyonları bulunduran oyunda planlı saldırı ve oyun saati belirleme gibi interaktif seçenekleriniz de var.

iPhone ve iPad cihazlarınız için hazırlanmış olan Dragon Blaze isimli bu oyun ücretsiz olarak indirilebiliyor. Herhangi bir bedel ödemeksizin başlangıç bölümlerini oynayıp tadınız çıkartma şansınız varken devamı için sunulan senaryo paketleri için uygulama içi satın alma seçeneklerinden faydalanabiliyorsunuz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rune Quest: Dragon Crusaders

    Rune Quest: Dragon Crusaders, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz strateji macera rpg oyunu.
  • Dragon Eternity

    Dragon Eternity derin bir RPG oyunudur
  • Dragon RPG: Dragon Village M

    2D grafik açıları eşliğinde savaşlara katılacağız.
  • A Dark Dragon

    A Dark Dragon'da hikayeyi tamamla ve kayıp ejdere ulaşmaya çalış
  • Dragon Fly!

    Dragon, Fly! Android cihazlar için üretilmiş olan en popüler oyunlardan biridir.
  • Dragon Oath

    Dragon Oath mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunudur
  • Dragon Project

    Dragon Project, Japonya'da popüler, aksiyon - strateji rol yapma oyunu.
  • Dragon Revolt

    Dragon Revolt, ejderhalarla savaştığınız MMORPG türünde ücretsiz Android oyunu.