Dragon Encounter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Dragon Encounter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Dragon Encounter yoğun aksiyonu zengin bir içerik ve güzel grafiklerle birleştiren bir mobil aksiyon RPG oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Dragon Encounter'da fantastik bir dünyaqya konuk oluyoruz ve bu dünyayı kurtarmak için seçeceğimiz kahramanla adrenalin dolu bir serüvene atılıyoruz. Oyuna başlarken oyunculara kendi kahramanlarını yaratma imkanı veriliyor. Karakter yaratma ekranının bir hayli detaylı olduğunu belirtmekte fayda var. Kahramanımızı yarattıktan ve görünümünü tercihlerimize göre yapılandırdıktan sonra kahraman sınıfını seçiyoruz. Bu tercihimiz oyun stilimizi de belirliyor; çünkü herkahraman sınıfı kendine has yeteneklerle donatılmış.

Dragon Encounter'ın oynanışı bilgisayarlarda Diablo gibi oyunlardan alışık olduğumuz hack & slash dinamiklerini kullanıyor. Gerçek zamanlı savaş sistemine sahip olan oyunda kahramanımızı izometrik kamera açısından kontrol ediyoruz ve karşımıza çıkan düşmanlarla ve bölüm sonu canavarlarıyla savaşıyoruz. Düşmanları yok ettikçe, bize verilen görevleri tamamladıkça seviye atlayarak kahramanımızı geliştirebiliyoruz ve yeni yetenekler öğrenebiliyoruz.

Dragon Encounter'ın grafiklerinin başarılı olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Dragon Encounter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Dragon Encounter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur

Dragon Encounter eğer fantastik hikayelere sahip olan oyunları seviyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz aksiyon RPG türünde bir mobil rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tablelterinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Dragon Encounter'da büyülü güçlerin ve fantastik yaratıkların hüküm sürdüğü kurgusal bir dünyaya konuk oluyoruz. Oyundaa bir kahraman sınıfı seçerek başlıyoruz ve kendi kahramanımızı tercihlerimize göre yapılandırıyoruz. Her kahraman sınıfı bize farklı yetenekler ve savaş sistemi sunuyor. Bunun yanında kahramanların nasıl görüneceğini biz belirliyoruz. Kahramanımızı yarattıktan sonra ise sıra bize verilen efsanevi görevleri tamamlamaya ve düşmanlarımızla savaşmaya geliyor.

Dragon Encounter'da yüzlerce düşmanla savaşırken kuvvetli bölüm sonu canavarlarıyla da karşılaşıyoruz. Bu düşman ve bölüm sonu canavarlarını yok ettikçe kahramanımız tecrübe puanı kazanıyor ve bir süre sonra seviye atlıyor. Seviye atlayan kahramanlarımız yeni yetenekler öğrenerek kendilerini güçlendirebiliyorlar. Oyun içerisinde kahramanlarımızın kullanabileceği birçok silah ve zırh seçeneği de bulunmakta.

Dragon Encounter'ın göze hoş görünen grafiklere sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dragon Of Samurai

    Dragon Of Samurai kolayca oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Double Dragon Trilogy

    Double Dragon Trilogy farklı Double Dragon oyunlarını mobil cihazlarımıza taşıyor
  • Dragon Sword

    Dragon Sword, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Dragon Ball Z Dokkan Battle

    Dragon Ball Z Dokkan Battle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Dragon Ball oyunudur
  • Dragon Mania APK

    Dragon Mania APK, ejderhaları yetiştireceğiniz eşleştirerek yeni türler oluşturarak savaşlara hazırlayacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Dragon Hills

    Dragon Hills bolca heyecan sunan bir sonsuz koşu oyunudur
  • Dragon Land

    Dragon Land mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Dragon Project

    Dragon Project, Japonya'da popüler, aksiyon - strateji rol yapma oyunu.