Draw Line: Classic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
555 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Draw Line ile aynı renkte olan noktaları birleştirin hem zekanızı hem de becerinizi geliştirin.

Draw Line hem zeka hem de beceri oyunu olarak sıralanabilir. Oyun küçük veya büyük her yaşta insana hitap ediyor ve aynı renkte olan noktaları birleştirme hedefiyle ilerleniyor.

Oyunu oynarken keyfinize göre siyah ve beyaz olarak iki farklı arkaplan seçebiliyorsunuz. İki farklı yerde bulunan aynı renk noktaları birleştirmeniz gerekiyor. Fakat noktaların çizgileri üst üste olamaz. Ayrıca farklı renkleri birleştiremiyorsunuz. Draw Line ipucu konusunda biraz cömert davranmış sizlere oyun boyunca 5 tane ipucu fırsatı veriyor. Takıldığınız yerde bunları kullanabiliyorsunuz.

Oyun 1.000'den fazla seviyeden oluşuyor ve seviyeleri ne kadar başarılı bir şekilde geçerseniz oyun bir o kadar zorlaşıyor. Zamanla bağımlısı olacağınız bu güzel oyunu bitirmek kolay değil. Hem zekanıza hem de mantığınıza güveniyorsanız bu oyunu oynamanızda fayda var. İşin en güzel yanı ise keyifli ve bir o kadar beyin geliştirici oyun olan Draw Line ücretsiz bir şekilde oynanıyor.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Draw To Crash APK

    Çizim ve yaratıcılık becerisi gerektiren Draw To Crash APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Draw the Path

    Draw the Path, Android cihazlarınızda oynarken keyifli vakit geçirmenizi sağlayan ücretsiz ve eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Draw a Stickman EPIC APK

    Draw a Stickman EPIC APK, çöp adam çizimine dayalı bulmaca macera oyunu. Draw a Stickman EPIC Android çöp adam oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Draw Something Free

    Kelimeleri çizerek anlatmanın en eğlenceli yolu Draw Something Free'den geçiyor. Android cihazlarla uyumlu olan oyunda arkadaşlarınızla keyifli bir mücadele arasına girebilirsiniz.
  • Draw In

    Tek çizimle şekli oluşturmalısınız.
  • Alchemy Classic

    Alchemy Classic, içinizdeki simyageri dışarı çıkararak deneyler yapmanızı sağlayacak olan bir Android bulmaca oyunudur.
  • DOP: Draw One Part

    Çizimde ustalaşmaya ne dersin?