Draw on Sand 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Draw on Sand 2, kum üzerinde resim çizme fikri sizi cezbediyorsa kullanmanız gereken Android uygulamalarından bir tanesi.

Draw on Sand 2, Android telefon ve tabletlerinizi kullanarak kum üzerinde resimler çizebileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir Android resim çizme uygulaması. Hem oyun hem uygulama olarak nitelendirilen Draw on Sand 2 sayesinde iş ve okul sonrasında stresinizi atabiliyorsunuz.

Fotoğraf düzenleme uygulaması kategorisinde yer alan uygulama aslında son derece basit bir yapıya sahip. Kum üzerinde çizim yapmanızı sağlayacak temek araçları sizlere sunan uygulama aynı zamanda çizim yaparken resimler üzerine objeler de ekleme olanağı sunuyor. Böylece kum üzerindeki çizimlerinize deniz kabuğu ya da farklı objeler ekleyebiliyorsunuz.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan uygulamayı hemen indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Özellikle çizime eli yatkın olanların daha başarılı çizimler meydana getirebileceği uygulamanın kullanımı oldukça keyifli. Eğer resim çizmek ilginizi çekiyorsa bu uygulamayı indirerek kesinlikle denemelisiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sand Draw Free

    Sand Draw Free ile Android cihazınızda kuma yazı yazabilirsiniz
  • Impossible Draw

    Impossible Draw beceri oyunlarından keyif alanların göz atması gereken yapımlardan bir tanesi.
  • Draw Cartoons 2 Pro APK

    Draw Cartoons 2 Pro APK Android telefonlar için animasyon yapma uygulamasıdır. Kolay bir şekilde çizgi film yapmak, animasyon oluşturmak isteyenlere önerilir.
  • Draw On The Grass

    Draw On The Grass, Android cihazlarımıza ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir çizim yapma ve yazı yazma uygulaması.
  • Learn to Draw Minecraft Legos

    Learn to Draw Minecraft Legos, popüler sandbox oyunu Minecraft legolarını çizmeyi öğrenebileceğiniz ücretsiz bir Android çizim oyunu.
  • Draw Slasher

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz beceri oyunudur.
  • Draw Around

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Draw Climber

    Zevkli bir beceri oyunu