Dream Treats

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
149 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Dream Treats, Disney Park restoranlarında sanal tura çıktığınız bir tatlı eşleştirme oyunu.

Dream Treats, Disney’in mobil ve Windows platformuna ücretsiz sunduğu yeni oyunu. Frozen Free Fall oyununun yapımcılarının imzasını taşıyan bulmaca oyununda Disney’in sevilen tüm karakterlerine rastlıyor, onlarla birlikte tatlılar hazırlıyor ve Disney Park restoranlarına gelen müşterilerimize sunuyoruz.

Disney’in küçük yaşta çocuklar kadar yetişkinlerin de ilgisini çekeceğini düşündüğüm yeni oyununda aynı tatlıları eşleştirerek ilerliyoruz. Tatlı ikramlar hazırlayarak Disney’in sevimli karakterlerinden Mickey, Minnie, Ariel, Belle ve diğerlerine yardımcı oluyoruz.

100’den fazla seviye boyunca Disney Park ve Tatil Yerlerinde bulunan gözde restornlarda bizleri sanal tura çıkaran oyunda sosyal ağ entegrasyonu da yer alıyor. Bu sayede oyunu kendimizi de dahil edebiliyor, Disney’in sihirli dünyasına katılan diğer oyuncularla karşı karşıya gelebiliyoruz.

Dream Treats Özellikleri:

  • Üç veya daha fazla tatlıyı bağlayarak eşleştirme yapın ve misafirlerinize servis edin.
  • Dünya genelinde efsane Disney restoranlarını keşfedin.
  • Güçlendiricilerle Disney karakterlerini ortaya çıkarın.
  • Daha hızlı servis yapın ve daha fazla bonus kazanın.
  • 100’den fazla şeker gibi bölümün keyfini sürün.
Erkan Calp

Dream Treats

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME

Dream Treats, Disney'in sihirli dünyasında geçen eşleştirme oyunu ve Android platformunda ücretsiz.

Dream Treats, Disney’in Android kullanıcılarına ücretsiz sunduğu şeker eşleştirme oyunu. Mickey, Minnie, Ariel, Belle, Buzz Lightyear ve daha nice Disney karakterlerinin misafirlerini ağırlamasına yardımcı olduğumuz oyunda birbirinden lezzetli tatlılar yapıyor ve ikram ediyoruz.

Disney imzasın taşımasıyla öne çıkan eşleştirme oyununda 100’den fazla seviye bulunuyor. Oyun süresince dünya genelinde Disney Park ve Tatil Yerlerinde bulunan restoranlara uğruyoruz. Amacımız Disney’in sevimli karakterleri yerine geçip misafirlerimize tatlı sunmak.

Oyun oynanış olarak benzerlerinden farklılık göstermiyor. Aynı renkte tatlıları eşleştirerek Disney kahramanlarını sevindiriyoruz. Ancak oyuna kendimizi dahil edebiliyor olmamız, sosyal ağ hesaplarımızı bağlayarak başlarıyla oynayabilmemiz ve animasyonların canlılığı oyunu farklı bir boyuta taşımış. Daha önce Frozen Free Fall oyununu oynadıysanız bu oyuna da seveceksiniz.

Erkan Calp

Dream Treats

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Dream Treats, Disney'in sevilen karakterleriyle tatlılar hazırlayıp sunduğunuz bir iOS oyunu.

Dream Treats, Disney’in sihirli dünyasında yolculuğa çıktığımız animasyonlarla zenginleştirilmiş bir üçlü eşleştirme oyunu ve iPhone ve iPad’imize ücretsiz olarak indirip oynayabiliyoruz.

Mickey, Minnie, Ariel, Belle gibi Disney’in sevilen karakterlerinin bulunduğu oyunda birbirinden lezzetli görünen tatlıarı eşleştiriyoruz ve en tatlı servisi yapmaya çalışıyoruz. 100’den fazla seviye boyunca Disney’in dünya genelinde açtığı restoranlara uğruyoruz.

Disney karakterlerine hayranlık duyan küçük kardeşiniz veya çocuğunuz için seçebileceğiniz en iyi oyunlardan biri diyebileceğim Dream Treats’de sosyal ağ desteği de bulunmakta ve kendinize de bir karakter gibi oyuna dahil edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Dream Treats

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Dream Treats, Disney karakterlerine hayranlık besleyen her yaşta oyuncunun keyifle oynayabileceği bir Windows Phone oyunu.

Dream Treats, Disney’in sevimli çizgi film karakterlerini dahil ettiği üçlü eşleştirme oyunu. Windows Phone platformunda da resim olarak karşımıza çıkan oyunda Disney Park restoranlarına sanal bir tura çıkıyoruz.

100’den fazla seviye boyunca Disney’in öne çıkan karakterleri Mickey, Minnie, Ariel, Belle ve Buzz Lightyear’a misafirlerini karşılamalarında yardımcı olduğumuz oyun temelinde klasik eşleştirme oyunlarından farksız ancak animasyonlarla o kadar iyi süslenmiş ki özellikle Disney çizgi filmlerini kaçırmayan küçük yaşta oyuncuları ve bu çizgi filmlerle büyümüş yetişkinleri içerisine çekmeyi başarıyor.

Olabildiğince renkli arayüzle karşımıza çıkan oyunda yaptığımız tek şey aynı tatlıları birbirleriyle eşleştirmek ve son derece tatlı lezzetler ortaya çıkarmak. Bu tarz oyunların olmazsa olmazı tatlıları bir anda eritmemize izin veren, en tatlı erişimi elde etmemizi sağlayan çeşitli güçlendiricler de mevcut.

Sosyal ağ hesabımızı entegre ettiğimizde diğer oyuncularla birlikte oynayabildiğimiz ve kendimize de aktarabildiğimiz oyun Frozen Free Fall’un yapımcılarının imzasını taşıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dream Desktop

    Masaüstünüzde birbirinden farklı duvar kağıtları görmekten zevk alıyorsanız Dream Desktop'a bayılacaksınız. Bilgisayarınıza kuracağınız Dream Desktop aracıyla hergün güncellenerek sayısı artan 5 binden fazla yüksek çözünürlükl
  • The Last Dream: Developer's Edition

    The Last Dream: Developer's Edition bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • Dream MP3 Convert

    Dream MP3 Convert, ses dosyalarını MP3 formatına dönüştürebileceğiniz başarılı bir uygulamadır.
  • Dream WAV Converter

    Dream WAV Converter, ses dosyalarının formatlarını değiştirmeye yarayan başarılı bir uygulamadır.
  • Dream Aquarium

    Mükemmel bir ekran koruyucu, akvaryum izlemek isteyen için ideal
  • Dream ScreenSaver Maker

    Ekran koruyucusu yaratır.
  • Runaway 2: The Dream of the Turtle Demo

    Çizgi film tarzı grafikleriyle oynayacağınız güzel bir oyun...
  • Helltaker

    Tek oturuşta bitirebileceğiniz kısa ama akılda kalıcı bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? İşte karşınızda Helltaker!