DreamLight Photo Editor 2.02

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
38,424 TOPLAM İNDİRME
6.73 MB DOSYA BOYUTU

Fotoğraflarınızı değişik efektlerle süsleyin, kendinize özel bir görünüm oluşturun.

DreamLight Photo Editor dijital fotoğraflarınıza birçok efekt ekleyebileceğiniz bir resim düzenleme programı. DreamLight ile sadece farenize tıklayarak resimlerinizi görsel bir şölene dönüştürebilirsiniz. Preset filter, Light filter, Star filter, Amazing filter, Dream filter, Weather filter, Gradient filter, Color filter, Art filter, Texture filter, Edge filter adında 15 tane farklı filtreye sahip olan programda bu filtrelerin altında sizleri bekleyen farklı 150 tane efekt bulabilirsiniz.

İsterseniz tek bir efektle fotoğrafınızı düzenlersiniz isterseniz birçok efekt uygulaması ile daha yaratıcı resimler oluşturabilirsiniz. Örnek olarak önce ışık efektlerini kullabilir ardından yıldız efektleri ekleyebilir bu yollada binlerce farklı efekt oluşturabilirsiniz.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • VicMan's Photo Editor

    VicMan's Photo Editor, ücretsiz ve kullanışlı bir resim editörüdür.
  • SCRAP Photo Editor

    SCRAP Photo Editor ile resim ve fotoğraflarınız üzerinde düzenleme işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.
  • Pos Free Photo Editor

    Ücretsiz resim düzenleme programı Pos Free Photo Editor ile resimleriniz üzerinde değişiklikler yapabilir ve resimlere efektler verebilirsiniz.
  • Picsart Photo Editor

    Picsart Photo Editor ile Windows bilgisayarınızda kolayca fotoğraf düzenleyebileceksiniz.
  • Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.0

    Photo Editor
  • Snoop Photo Editor

    Bilgisayarınızda fotoğraflarınızı güzelleştirmek ve onları daha iyi hale getirmek için bu resim editörünü kullanabilirsiniz.
  • Polarr Photo Editor

    Polarr Photo Editor, Adobe Photoshop yazılımından çok daha uygun fiyatlı ve fotoğraf düzenlemede ihtiyaç duyulan tüm araçları sunuyor.
  • Aviary Photo Editor

    Fotoğraflarınız üzerinde hızlı ve kolay efektler, düzenlemeler uygulamak isterseniz bu Windows 8 uygulamasını kaçırmayın.