Drift For Fun

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME

Drift For Fun'da drift yapıp yarışı en önce bitirerek en yüksek puana ulaşmaya çalışıyoruz.

Drift For Fun, isminde taşıdığı eğlence ibaresini sonuna kadar hak eden bir yarış oyunu.

Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış olan bu oyunda zorlu pistlerde rakiplerimize karşı amansız yarışlara katılıyoruz ve mücadeleyi birinci olarak bitirmeye çabalıyoruz.

Oyunda kullanacağımız arabalar son derece çılgın tasarımlara sahipler. Gerçek hayattan az çok tanıdığımız bu arabalar olağanüstü bir değişim geçirerek tamamen farklı bir görünüme kavuşmuşlar. Görünüme değinmişken oyunun grafiklerini gerçekten beğendimizi belirtmemiz gerekiyor. Pistlerin, arabaların ve yarışlar esnasında ortaya çıkan görüntülerin tasarımlar detaylı bir şekilde yapılmış.

Drift For Fun'da kullanılan kontrol mekanizması dokunmatik ekranlar için özel olarak optimize edilmiş. Ekranın sağ ve sol taraflarında bulunan butonlar aracılığı ile aracımızı yönlendirebiliyoruz.

Farklı şehirler ve oyun modları ile zenginleştirilen Drift For Fun, yarış oyunlarına ilgi duyanların kaçırmaması gereken yapımlardan bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Drift For Fun

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
75.9 MB DOSYA BOYUTU

Drift For Fun, yarış oyunlarına merakı olanların denemesi gereken ücretsiz bir seçenek.

iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlence ve mizah odaklı bir yarış oyunu arayışındaysanız Drift For Fun'a göz atmanızı tavsiye ediyorum. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda rakiplerimizle kıyasıya yarışlar yapıyor ve turu en önce bitirmeyi amaçlıyoruz.

Son derece eğlenceli bir karaktere sahip olan Drift For Fun'da günlük hayattan tanıdığımız fakat tasarım olarak epey bir dğeişime maruz kalmış araçları kullanma şansına sahip oluyoruz. Araçları yönlendirebilmek için ekranda bulunan ok tuşlarından faydalanmamız gerekiyor.

Hem pistlerin hem de kullandığımız yarış arabalarının tasarımları kaliteli görünüyor. Sunulan araçlar ve pistler arasından istediğimizi seçerek yarışlara başlayabiliyoruz. Hatta İstanbul sokaklarında drift yapma şansına dahi sahibiz.

Oyunun en önemli özelliklerinden birisi de arkadaşlarımızla bir araya gelerek kendi yarış takımlarımızı kurmamıza imkan vermesi. Takımımızla bir araya gelerek başka takımlarla yarışlar gerçekleştirebiliyoruz.

Gerçekçilikten ziyade eğlenceye ve oyun keyfine önem veriyorsanız Drift For Fun'a göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drift & Fun

    Drift & Fun kolay oynanabilen bir drift oyunudur
  • Drift & Speed: Need For Race

    Drift & Speed: Need For Race klasik bir mobil yarış oyunudur
  • Need for Speed APK

    Need for Speed APK, mobildeki en iyi grafiklere sahip araba yarışı oyunu. Drift, drag, tüm yarışları yapabildiğiniz oyun, dünyanın en gözde arabalarını içeriyor.
  • Fun Race 3D APK

    Fun Race 3D APK, zorlu parkurları ve yüzlerce seviyeyi içerisinde barındıran bir yarış oyunudur.
  • Pocoyo Run & Fun

    Pocoyo Run & Fun, çocukların oynayabileceği fizik tabanlı yarış oyunu.
  • Fun Run

    Fun Run, birbirinden sevimli karakterle yarıştığınız ücretsiz bir yarış oyunudur.
  • Fun Kid Racing - Tropical Isle

    Fun Kid Racing, sahillerde yarışlara katıldığımız aksiyon odaklı bir yarış oyunu.
  • Absolute Drift

    En iyi drift yarışçıları bu oyunda