Drift Mania Championship Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,926 TOPLAM İNDİRME
183 MB DOSYA BOYUTU

Drift Mania Championship Lite, düşük donanımlı Windows 8.1 tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz en iyi drift yarışı oyunu.

Drift Mania Championship Lite, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz en iyi drift yarışı oyunu diyebilirim. Kariyer modunda kolaydan zora ilerleyebileceğiniz veyahut antrenmanda tozu dumana katabileceğiniz oyunda puanlarınızı arkadaşlarınızla karşılaştırma, onlara meydan okuma şansına da sahipsiniz.

Düşük donanımlı Windows bilgisayar ve tablet kullanıcısı iseniz hem ücretsiz hem de ufak boyutlu olan Drift Mania Championship oyununu kesinlikle denemenizi öneririm. Çok mükemmel grafikler sunmasa da oynarken kesinlikle zevk veriyor. Özellikle kolaydan zora doğru ilerleyen farklı arabaları kaydırma fırsatı sunan kariyer modu çok eğlenceli.

İster klavye, ister Xbox kontrolcüsü, isterseniz de dokunmatik ekranlı cihazınızdan oynayabileceğiniz drift yarışı oyununda iki oyun modu yer alıyor. İlk defa drift oyunu oynuyorsanız kariyere başlamadan pratik yapmanızı öneririm. Pratik modunda arabayı nasıl kaydırmanız gerektiğini, hangi pozisyonlarda puan toplayacağınızı her şeyi rahatlıkla öğrenebiliyorsunuz. Diğer oyun modu olan kariyerde ilk yarışlar oldukça basit başlıyor. Yarışta fazla oyalanmamanız için verilen süre yeterli oluyor; hatta artıyor ve hedef puanınız oldukça az. Birkaç yarış sonrasında drift seviyenizi test eden zorlu pistlerde (5 pist var.) yarışmaya başlıyorsunuz. Kariyer yaparken kazandığınız paraları yeni arabaların kilidini açmak için harcıyorsunuz ve arabaların parçalarını yükseltme şansınız yok; sadece rengini değiştirebiliyorsunuz. Seçilebilir 7 araba var hepsi ayrı bir sürüş tekniği gerektiriyor.

Farklı kamera açıları oynayabildiğimiz oyunda birçok yarış oyununda görmediğimiz tekrar sistemi yer alıyor. Arabanızı kaydırırken üst üste yaptığınız harika hareketleri kayıt altına alıp sonra izleyebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Drift Mania Championship Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
598 TOPLAM İNDİRME

Drift Mania Championship, Android'li telefon ve tabletinizde oynayabileceğiniz en başarılı drift oyunlarından biridir.

Drift Mania Championship, Andorid’li cihazınızda oynayabileceğiniz en başarılı drift yarışı oyunudur. 4 farklı oyun modu ile benzersiz bir drift deneyimi sunan oyunda ister kendinizle isterseniz de arkadaşlarınızla yarışabilirsiniz.

Mükemmel kontroller, düzgün grafikler ve zorlayıcı oynanış sunan bir drift yarış oyunu olan Drift Mania Championship, düşük seviye Android telefon ve tabletlerde bile akıcı bir şekilde çalışan harika bir drift yarışı oyunu. İster drift yarışlarına yeni atılan bir oyuncu olun, isterseniz de çılgın bir drift yarışıcısı… Harika 3 boyutlu grafikerle süslenmiş bu drift oyunu tam size göre. Drift seviyenizi test eden birbirinden zorlu oyun modları sizleri bekliyor. Bu oyun modlarında kendinizi geliştirerek dünyanın dört bir köşesindeki drift yarışçıları ile karşılaşabilir, yarışları kazanarak dünya şampiyonu unvanına sahip olabilirsiniz.

Drift yarışlarına yabancı olanlar için antrenman modu da içeren oyunda her biri benzersiz özelliklere sahip 7 araç ve drift yeteneğinizi gösterebileceğiniz 5 pist bulunuyor. Farklı kamera açılarında oynama imkanı da sunan oyunun müzikleri sizi yarış esnasında gaza getiren türden ve kesinlikle etkileyici. Bunun dışında oyunun en güzel yanı ise yarışın her anını kayıt altına alması. “Replay” seçeneği sayesinde drift yarışları için özel olarak tasarlanmış arabalarla yaptığınız ilgi çekici hareketleri üst üste izleyebiliyorsunuz. Ayrıca oyunda DMCC etkinlik tanıtım videosu ve fotoğrafları gibi özel içerikler de mevcut.

Eğer Android’li telefon ve tabletinizde keyifle oynayabileceğiniz ücretsiz ve kaliteli bir drift yarış oyunu arıyorsanız Drift Mania Championship’e kesinlikle göz atmalısınız.

Erkan Calp

Drift Mania Championship Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
205 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Drift Mania Championship, milyonlarca oyuncunun beğenerek oynadığı drift yarışı oyunudur.

Drift Mania Championship, dünya genelinde milyonlarca oyuncuya sahip oldukça popüler drift yarışı oyunudur. Drift yeteneğinizi ölçen birbirinden zorlu oyun modları, drift için dizayn edilmiş eşssiz özelliklere sahip 7 araba ve 5 pist içeren oyunu Windows Phone 8’li telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Ratrod Studio tarafından geliştirilen Drift Mania Championship, mobil platformlar için hazırlanmış en başarılı drift yarışı oyunu. Profesyonel drift yarışçılarının buluştuğu oyunda kariyerimize acemi bir drift yarışçısı olarak başlıyor, gerek antremanlarla gerekse de puanlı oyun seçenekleri ile kendimizi geliştiriyor ve dünya geneinde en iyi drift yarışçıları arasına girmeye çalışıyorsunuz. Grafikleri kadar heyecanlı müzikleri ile de dikkat çeken oyunda 3 farklı zorluk seviyesi bulunuyor. Aracınızı 3 farklı kameradan görebiliyor, aracınızla yaptığınız artislik hareketleri tekrar tekrar izleyebiliyorsunuz. Ayrıca oyunda DMCC etkinlik video ve fotoğraflarını da içeren birçok özel içerik sizleri bekliyor.

Drift Mania Championship Özellikleri:

  • Drift ve Antrenman modu
  • Benzersiz özellikli 7 araç ve 5 yarış pisti
  • 3 kamera ayarı
  • 2 hızlanma modu
  • Direksiyon hassasiyet ayarı
  • Özel içerikler
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drift Mania Championship 2 Lite

    Drift Mania Championship 2, yeni nesil grafiklere sahip popüler drift yarışı oyunudur.
  • Drift Mania: Street Outlaws Lite

    Drift Mania: Street Outlaws Lite oldukça eğlenceli bir yarış oyunudur
  • CarX Drift Racing Online

    CarX Drift Racing Online'da, arkadaşlarınızı toplayın ve birlikte 11'den fazla haritada drift keyfi yaşayın.
  • F1 2021

    F1 2021, Formula 1 World Championship'in resmi oyunu.
  • Drift City

    Drift City, online olarak yarış yapabileceğinzi geniş bir dünya sunan MMO yarış oyunudur.
  • F1 2020

    F1 2020 Steam'de! Formula 1 2020 yarış oyunu, resmi 2020 Formula One World Championship oyunudur.
  • ATV Drift & Tricks

    ATV Drift & Tricks zorlu arazilerde yarıştığınız bir oyundur
  • Peak Angle: Drift Online

    Peak Angle: Drift Online bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur