Drift One

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
160 TOPLAM İNDİRME

Drift One mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Drift One oyunculara boş vakitlerini keyifli bir şekilde değerlendirme imkanı veren bir mobil drift oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Türk yapımı bir yarış oyunu olan Drift One bize özgürce yanlama ve bu işi yaparken bolca eğlenebilme şansı veriyor. Drift One içerisinde 2 farklı oyun modu bulunuyor. Oyunun yarış modunda aracınızla keskin virajlara sahip yarış pistlerinde turu tamamlamaya çalışıyorsunuz. Bu turda ne kadar uzun süre ve ne kadar hızlı bir şekilde drift atarsanız o kadar yüksek puan kazanmaktasınız. Free modda ise serbestçe drift atabilir ve pratik yaparak sürüş yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Drift One'da yarışlardaki performansını değerlendiriyor ve drift başarınıza göre parayla ödüllendiriliyorsunuz. Kazandığınız bu parayı yeni araçları satın almak için kullanabiliyorsunuz. Oyunun içerisinde Şahin, BMW ve diğer ünlü araç markalarını temsil eden arabaları bulabilmeniz mümkün.

Drift One'da aracınızı modifiye edebilmeniz de mümkün. Oyunu farklı kamera açılarını kullanarak oynayabilmektesiniz.

Can Erdil Şentürk

Drift One

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
84 MB DOSYA BOYUTU

Drift One mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Drift One eğer mobil cihazınız üzerinde modifiye edeceğiniz araçlarla çılgınca yanlamak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir Türk yapımı drift oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Drift One'da BMW, Tofaş, Volkswagen gibi markaları temsil eden araçlardan birini seçerek oyuna başlıyoruz ve özel olarka tasarlanmış yarış pistlerinde yanlayarak en yüksek puanı yakalamaya çalışıyoruz. Drift One'da temel amacımız drift yapma yeteneklerimizi sergilemek ve puan kazanarak yeni araçların ve modifiye seçeneklerinin kilidini açmak.

Drift One'da 2 farklı oyun modu bulunuyor. Race modunda aracınızla bir turu tamamlamaya ve bu turda en yüksek puanı yakalamaya çalışıyorsunuz. Tur tamamlandığında performansınız değerlendiriliyor ve belli bir para ödülü kazanıyorsunuz. Bu sayede yeni arabalar satın alabiliyorsunuz veya parayı arabanızın görünümünü değiştirmek için kullanabiliyorsunuz. Free modda ise serbestçe yanlamanız ve pratik yapmanız mümkün.

Drift One'da aracınızı dilerseniz iç kokpit kamerasından, dilerseniz dış kamera açılarından birini kullanarak yönetebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drift Max Pro APK

    Drift Max Pro APK, Android cihaz kullanıcılarının oynayabileceği drift yapma mekanikleriyle öne çıkan eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • One Tap Rally

    One Tap Rally, multiplayer oynama seçeneği sunan drift yarış oyunu.
  • Absolute Drift

    En iyi drift yarışçıları bu oyunda
  • Sling Drift

    Tek parmakla oynanan drift yarış oyunu
  • Snow Drift

    Drift yaparak karları temizleyin.
  • Drift Max APK

    Drift Max APK, yarış pistlerinde yanlayarak şov yapacağınız ve en iyi dereceyi elde etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android araba yarışı oyunu.
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Drift Zone 2

    Ufak boyutlu kaliteli grafiklere sahip drift yarış oyunu