Drift Zone

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
943 TOPLAM İNDİRME

Drift Zone lastik yakarak yanlayabileceğiniz bir yarış oyunu

Drift Zone eğer yanlamayı seviyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir yarış oyunu.

İlk aşamada mobil cihazlara çıkan, şimdi de PC sürümü yayınlanan bir drift oyunu olan Drift Zone'da güçlü motorlara sahip araçlardan biriyle asfalt yollara çıkıyor, lastik yakarak yanlıyor ve yeteneklerimizi sergiliyoruz. Oyuncular Drift Zone'da drift şampiyonasına katılıp yarış kariyerlerinde yükselmeye çalışabiliyorlar. Bu şampiyonanın aşamalarını tamamladıkça para ve saygınlık kazanıyoruz. Bu para ve saygınlık yeni araçların kilidini açmamıza ve araçlarımız için modifiye seçeneklerine erişebilmemize yardımcı oluyor.

Drift Zone içinde oyunculara 10 adet araç seçeneği sunulmakta. Bu sayının biraz düşük olduğunu belirtmekte fayda var. Oyuncular araçlarının süspansiyon ve viteslerini modifiye edebiliyorlar ve yanlamak için ihtiyaç duydukları hassasiyeti kendileri belirleyebiliyorlar.

Gamepad ve direksiyon ile oynayabileceğiniz Drift Zone'da şampiyona modunun haricinde oyunu aynı bilgisayar üzerinde arkadaşlarınızla bölünmüş ekranda oynayabilmektesiniz. Ayrıca diğer oyuncuların hayaletlerine karşı yarışabilmeniz de mümkün. Drift Zone'un minimum sistem gereksinimleri şu şekilde listeleniyor:

- Windows 7 işletim sistemi

- AMD FX serisi veya Intel i3 serisi işlemci

- 4 GB RAM

- 1 GB video belleğe sahip AMD Radeon HD 5450, Nvidia GeForce GT 430 veya Intel HD 4000 ekran kartı

- DirectX 9.0

- 2 GB boş depolama alanı

- DirectX uyumlu ses kartı

Can Erdil Şentürk

Drift Zone

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
459 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Drift Zone adından da anlaşılabileceği gibi drift sporu üzerine yoğunlaşan keyifli bir oyundur.

Drift Zone Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletler üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir drift yapma oyunudur. Grafik kalitesiyle dikkat çeken bu oyun özellikle drift sporuna merakı olan oyunseverlerin beğenisini kazanacaktır.

Bu tarz oyunlardan beklendiği gibi Drift Zone’da da kişiselleştirilebilir araç modellemelerine yer verilmiş. Araçlarınızın jantlarını ve diğer aksesuarlarını değiştirebilirsiniz. 16 farklı bölümün yer aldığı oyuna sürekli olarak yeni bölümler eklenmektedir.

Gerçekçi dinamiklere, g kuvveti tepkimelerine ve iyi tasarlanmış hız animasyonlarına sahip olan Drift Zone’da bir de ağır çekim modu yer almakta. Bu mod ile aracımızı ağır çekime alarak kritik noktaları daha rahat bir şekilde tamamlayabiliyoruz. Global lider tablolarına adınızı yazdırmak için yapmanız gereken tek şey gaza basmak ve virajları hızlı bir şekilde tamamlamak.

Kısaca yarış oyunları dikkatinizi çekiyorsa ve bu kategoride oynayabileceğiniz kaliteli bir alternatif arıyorsanız Drift Zone’u denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

Drift Zone

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
220 TOPLAM İNDİRME
56.1 MB DOSYA BOYUTU

Drift Zone ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz en iyi drift oyunlarından bir tanesi.

Drift Zone hem iPhone hem de iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz kaliteli ve eğlenceli bir drift oyunudur. Araba meraklılarının vazgeçilmez aktiviteleri arasında yer alan drift, bu oyunda oldukça iyi işlenmiş.

Bu tarz oyunların en önemli noktaları arasında fizik tepkimeleri gelir. Drift Zone bu konu üzerine epey kafa yormuş ve ortaya muhteşem bir drift oyunu çıkmış. Arabaların denge kaybetmeleri ve bu denge kaybına bağlı olarak gelişen kayma hareketi Drift Zone’da iyi bir şekilde modellendirilmiş.

16 farklı seviyeye sahip olan oyunda etkileyici grafiklere yer verilmiş. Araba ve çevre modellemeleri gerçekten kaliteli görünüyor. Işık vurması ve gölgelendirme gibi ayrıntılar üzerine epey kafa yorulmuş.

Uygulama marketlerde bulunan çok az yarış oyunu Drift Zone’un kalitesinde dinamikler sunuyor. Bu yönüyle Drift Zone mutlaka denenmesi gereken drift oyunları arasında yer alıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CarX Drift Racing Online

    CarX Drift Racing Online'da, arkadaşlarınızı toplayın ve birlikte 11'den fazla haritada drift keyfi yaşayın.
  • Drift City

    Drift City, online olarak yarış yapabileceğinzi geniş bir dünya sunan MMO yarış oyunudur.
  • ATV Drift & Tricks

    ATV Drift & Tricks zorlu arazilerde yarıştığınız bir oyundur
  • Peak Angle: Drift Online

    Peak Angle: Drift Online bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Drift Mania: Street Outlaws Lite

    Drift Mania: Street Outlaws Lite oldukça eğlenceli bir yarış oyunudur
  • High Octane Drift

    High Octane Drift ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir drift oyunudur
  • Drift Mania Championship 2 Lite

    Drift Mania Championship 2, yeni nesil grafiklere sahip popüler drift yarışı oyunudur.
  • Top Gear: Drift Legends

    Top Gear: Drift Legends, Windows cihazlarınızda oynayabileceğiniz drift yarışı oyunlarından biri.