Drink Beer, Neglect Family

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
532 TOPLAM İNDİRME

Drink Beer, Neglect Family ilginç ve mizahi bir platform oyunudur

Drink Beer, Neglect Family retro tarzda bir görünüme sahip olan ve oldukça eğlenceli bir oynanış sunan bir platform oyunu olarak tanımalanbilir.

Güncel internet tarayıcınız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir oyun olan Drink Beer, Neglect Family'de oldukça mizahi bir hikaye konu alınıyor. Oyunumuzun hikayesi hayatta umursadığı tek şeyin bira olduğu bir kahramanın etrafında dönüyor. Kahramanımız oyun boyucna bir yandan eşinin dırdırından ve çocuklarının dertlerinden kaçmaya çalışıyor, diğer yandan içebildiği kadar bira içmeye çalışıyor. Bize de kahramanımıza rezil bir ayyaş olmaya giden yolda ona eşlik etmek düşüyor.

Drink Beer, Neglect Family'nin oynanışı sürprizlerle dolu. Oyunda temel olarak ekranda göreceğimiz biraları içmeye çalışıyoruz. Fakat bira içtikçe aile üyelerimizin fotoğrafları ekranda beliriyor. Bu fotoğraflara değdiğimizde oyun sonlanmakta. Bira içtikçe daha fazla fotoğraf ortaya çıkarken bir yandan da içtiğimiz biralar yan etki yapıyor. Kimi zaman yön duygumuzu kaybediyor, kimi zaman köprülerden düşmeye başlıyor, kimi zaman da düzenli aralıklarla kusmaya başlıyoruz. Ne kadar çok bira içersek oyunda o kadar yüksek puan toplamaktayız.

Drink Beer, Neglect'de klavtedeki yön tuşlarını kullanarak kahramanımızı yönlendirebiliyor, z tuşuyla zıplayabiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

Drink Beer, Neglect Family

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Drink Beer, Neglect Family ilginç bir mobil platform oyunudur

Drink Beer, Neglect Family mizahi bir hikayeye ve sürprizlerle dolu bir oynanışa sahip olan bir mobil platform oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Drink Beer, Neglect Family'de hayattaki tek amacı daha çok bira içebilmek olan bir aile babası oyun kahramanı olarak karşımıza çıkıyor. Bu rezil ayyaşla çıktığımız maceradaki temel amacımız ise eşimizin dırdırından ve çocuklarımızın dertlerinden kaçmak ve aile üyelerimizi görmezden gelerek bira içmek. Bu iş için ekranda etrafa yerleştirilmiş biraları toplamamız gerekiyor.

Drink Beer, Neglect Family'de biralara ulaşmak için etrafta dolaşan aile üyelerimizi temsil eden fotoğraflardan kaçmamız gerekiyor. Biz bira içtikçe aile üyelerimizin fotoğrafları ekranda beliriyor, daha fazla içtikçe daha fazla fotoğraf karşımıza çıkıyor. Ayrıca biraların yan etkileri de baş gösteriyor. Bira içtikten sonra köprülerden aşağıya düşebiliyor, belli aralıklarla kuabiliyoruz. Bunların yanında farklı yan etkiler de karşımıza çıkmakta. Bu yan etkileri ekranın sağından takip edebilmekteyiz.

Drink Beer, Neglect Family retro tarzda grafiklere sahip. Oynanış basit ve oldukça eğlenceli.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beer Factory

    Beer Factory, oyuncuların kendi bira fabrikalarını açabildiği bir simülasyon oyunudur.
  • Need For Drink

    Need For Drink çok oyunculu olarak oynayabileceğiniz bir oyundur
  • MSN Food & Drink

    MSN Food & Drink, Türk ve Dünya mutfağının öne çıkan tatlarının yanında harika ipuçları bulabileceğiniz bir yemek uygulaması.
  • Betty`s Beer Bar 1.3.02

    Zavallı güzel <font color=#9E150B size=2>Betty</font> ... Onun hayallerini gerçekleştirmesine yardımcı olmak istermisiniz ?
  • Family Guy: The Quest for Stuff

    Family Guy The Quest for Stuff, büyük ilgi gören animasyon dizi Family Guy'ın yaratıcıları tarafından hazırlanmış resmi oyunu.
  • ZType

    ZType ilginç bir beceri oyunu
  • My Family Tree

    My Family Tree ile kendi aile ağacınızı kolayca oluşturabilirsiniz.
  • Family Finances

    Family Finances, sahip olduğunuz bütçeyi en iyi şekilde yönetebilmeniz için geliştirilmiş olan gelişmiş bir aile finans yönetim programıdır.