Drippler

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
465 TOPLAM İNDİRME

Drippler uygulaması sayesinde Android cihazınızın tüm ince detaylarını kontrol edebiliyorsunuz.

Drippler uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet sahiplerinin mobil cihazlarına çok daha kolay bir şekilde hakim olabilmeleri ve pek çok detaylı konuyu kolaylıkla çözebilmeleri için hazırlanmış ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor. Hem kolayca kullanılabilen bir yapıya sahip olması, hem de Android cihazınızda yer alan tüm detayları incelikle çözmenize yardımcı olması sayesinde denemek isteyebileceğinize inanıyorum.

Uygulama içerisinde Android cihazınızı kullanırken faydalanabileceğiniz pek çok ipucu yer alıyor ve bu ipuçları sayesinde geçmişte bir kaç adımda yapabildiğiniz ya da yapamadığınız pek çok işlemi en rahat şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. Ayrıca cihazınızın gizli ayarlarına ulaşmak için de yine Drippler'ın yardımından faydalanabiliyorsunuz.

Android cihazınızın üreticisinin yayınladığı yeni işletim sistemi güncellemelerine de yine uygulama içerisinden erişme imkanı mevcut. Bazen cihazlara otomatik bir şekilde bildirim gelmemesi ve kullanıcıların manuel kontrolü unutması sebebiyle eski işletim sistemi sürümünü kullanmak mümkün hale gelebiliyor ve bu durumu engellemek için Drippler'dan faydalanabiliyorsunuz.

Widget desteği sayesinde pek çok aracı mobil cihazınızın ana ekranına taşıyabilen ve sistemin en detaylı işlevlerini bile ana ekrandan erişilebilir hale getiren uygulamanın tema ve duvar kağıdı desteği de görünümü iyileştirmenize yardımcı oluyor.

Android cihazını çok daha detaylı ve kapsamlı bir şekilde kullanmak isteyenlerin kesinlikle göz atmadan geçmemeleri gereken uygulamalar arasında yer alıyor.

Yiğit Ekim Demir

Drippler

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Drippler uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızdaki onlarca farklı ince detayı kontrol edebileceksiniz.

Drippler uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının mobil cihazlarını hem en güncel halde tutabilmeleri hem de cihazlarına dair pek çok ince detayı öğrenebilmeleri için hazırlanmış ücretsiz bir uygulama olarak karşımıza çıktı. Pek çok mobil kullanıcının cihazının tüm yetenekleri hakkında bilgisi olmadığını dikkate alırsak, Drippler'in büyük bir açığı kapattığını söyleyebiliriz. Arayüzünün sade ve basit olması sayesinde uygulamayı kullanırken herhangi bir sorun yaşayacağınızı da sanmıyorum.

Uygulama içerisinde yer alan faydalı işlevleri kısaca listelemek gerekirse;

  • Cihazınıza dair ipuçları ve ince ayar önerileri
  • Bildirimler ile bilgilendirilme
  • Kullanım kılavuzu hazırlama
  • Özel teknik destek araması ve bilgi deposu

Uygulamayla birlikte gelen hazır rehberlerin yanında kendiniz de adım adım bir rehber hazırlayabiliyor ve daha sonra bunun başkaları tarafından kullanılmasını sağlayabiliyorsunuz. Mobil cihazınızda bulunan uygulama güncellemeleri konusunda da sizi bilgilendiren Drippler, böylece her zaman en güvenli ve en hızlı şekilde iOS cihazınızı kullanmanızı sağlıyor.

Eğer iPhone ve iPad'inizi daha fazla verimle kullanmak istiyorsanız kesinlikle göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Voicedocs

    Voicedocs mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz speech to text uygulamasıdır