Drive Hider

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,097 TOPLAM İNDİRME
1.37 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızdaki tüm sürücüleri gizlemek ve şifrelemek için bu ücretsiz ve gelişmiş güvenlik uygulamasını kullanabilirsiniz.

Drive Hider uygulaması bilgisayarınızda bulunan disk sürücülerini güvenle gizlemek ve yanlış ellere geçmesini engellemek için kullanabileceğiniz ücretsiz ve küçük bir program. Programın gizleyebildiği sürücüler arasında tüm yerel sürücüler ve ağ sürücüleri yer alıyor. Hard diskler, disket sürücüler, cd sürücüler, USB sürücüler gibi çeşitli sürücü kategorilerinin hepsinde gizleme işlemi yapabilir ve sizden başkasının erişememesini sağlayabilirsiniz.

Gizlediğiz sürücülere sadece sizin belirlediğiniz şifreler ile giriş yapılabiliyor ve böylece ne Bilgisayarım menüsünde ne de Dosya Gezgini'nin herhangi bir kısmında sürücüleriniz görüntülenemiyor. Anında yeniden başlatma, diğer bilgisayarlarda kullanmak için kayıt defteri girdilerinin export edilmesi gibi ek özelliklere de sahip olan programın arayüzü de bir o kadar anlaşılır ve kolay.

Temel olarak önemli dosyalar üzerinde çalışanların ve ağ yöneticilerinin kullanmayı sevecekleri bir program olduğuna inanıyorum ve güvenliğini garanti altına almak isteyenler sürücülerinden iz bırakmamak için programı indirmeliler.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Windows Drive Hider

    Windows Drive Hider ile disk sürücülerinizi gizleyebilirsiniz
  • Free Folder Hider

    Free Folder Hider ile klasörlerinizi veya dosyalarınızı gizleyebilir ve şifreleyebilirsiniz.
  • Wise Folder Hider

    Wise Folder Hider ile dosyalarınızı ve klasörlerinizi ücretsiz bir şekilde gizleyerek başkalarının özel verilerinize ulaşmasını engelleyebilirsiniz.
  • BeSafe Secure Drive

    BeSafe Secure Drive ile size özel sanal diskler yaratabilirsiniz
  • Secured Cloud Drive

    Secured Cloud Drive klasörlerinizi senkronize etmenize ve şifreleyerek korumanıza olanak tanıyan başarılı bir uygulamadır.
  • Privacy Drive

    Privacy Drive ile istediğiniz tüm dosya ve klasörleri kilitlemeniz, gizlemeniz ve şifrelemeniz mümkündür.
  • Easy File Hider

    Easy File Hider ile dilediğiniz dosyayı gizleyebilirsiniz
  • IP Hider

    IP Hider, bilgisayarınızda size zarar verebilecek veya başkaları tarafından kullanılabilecek tüm çevrimiçi izlerinizi temizler.