Driving School 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
156 TOPLAM İNDİRME

Driving School 3D, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir araba sürme simülasyonudur.

Driving School 3D, araba sürmeyi öğrenebileceğinizz harika bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Tamamı 3 boyutlu sahnelerden oluşan oyunda gerçek trafik kurallarına uymanız gerekiyor.

Zorlu bir araba sürme oyunu olarak karşımıza çıkan Driving School 3D, araba sürmeyi öğrenebileceğiniz zevkli bir oyundur. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda tıpkı gerçek bir araba sürüyormuş hissine kapılabiliyorsunuz. Gerçek trafik kurallarına uymanız gereken oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda başarılı olmak ise oldukça zor. Tüm trafik kurallarına uymalı ve bölüm sonunda belirlenmiş alana arabanızı park etmelisiniz. Sürüş becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda zevkli zaman geçirebiliyorsunuz. Farklı arabaların da yer aldığı oyunda geniş bir şehirde araba sürebiliyorsunuz.

Driving School 3D oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Driving School 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
133 MB DOSYA BOYUTU

Driving School 3D, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir araba sürme simülasyonudur.

Driving School 3D, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir araba sürme simülasyonu olarak dikkatimizi çekiyor. Zorlu bölümlerin yer aldığı oyunda sürüş becerilerinizi sergiliyorsunuz.

Sürüş becerilerinizi sergilemeye çalıştığınız bir oyun olan Driving School 3D, 3 boyutlu ortamda geçen zevkli bir araba sürme simülasyonudur. Zorlu bölümlere ve harika arabalara sahip olan oyunda araba sürmeyi öğrenebiliyor ya da sürüş becerilerinizi sergileyebiliyorsunuz. Gerçek trafik kurallarının geçerli olduğu oyunda başarılı olmak için tüm kurallara uymanınz gerekiyor. Zorlu bölümlerin üstesinden gelmeye çalıştığınız oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabilirsiniz. Zevkli zamanlar geçirmenize yardımcı olan oyunu mutlaka denemelisiniz. Eğer araba sürme oyunlarından zevk alıyosanız Driving School 3D tam size göre diyebilirim. Kaliteli grafiklere ve gelişmiş kontrol sistemine sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor.

Driving School 3D oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • School Driving 3D APK

    School Driving 3D APK ücretsiz oynanabilir sürüş simülatörü oyunudur. Driving School 3D'de gerçek dünya ortamında sürüyor, yol kurallarını öğreniyorsunuz.
  • Modern Driving School 3D

    Modern Driving School 3D, hem araba sürme hem de araba park etme keyfini bir arada yaşayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android araba oyunu.
  • Driving School 3D Parking

    Driving School 3D Parking, farklı modellerdeki arabalardan birini seçerek hem size verilen park etme görevlerini yapacağınız hem de arabanızı modifiye edeceğiniz eğlenceli bir araba park etme oyunu.
  • Driving School Academy 2017

    Driving School Academy 2017, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz sürüş simülasyonu (simülatörü) oyunu.
  • Driving School 2016 APK

    Driving School 2016 APK Android sürüş simülatörü oyununda araba, otobüs, kamyon gibi farklı araçları sürüyorsunuz.
  • Driving School 2017 APK

    Driving School 2017 APK Android sürüş simülatörü oyununda ehliyet almak için farklı araçlar kullanıyorsunuz.
  • Car Driving School Simulator APK

    Car Driving School Simulator APK Android sürüş simülatörü oyununda trafik kurallarına uyarak görevleri tamamlıyoruz.
  • Super High School Bus Driving Simulator 3D

    Servisçilik yapacağız.