DroidCam

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
53,205 TOPLAM İNDİRME
0.68 MB DOSYA BOYUTU

DroidCam, Android telefonunuzu kablosuz bir web kameraya dönüştürmeye imkan tanıyan kullanışlı bir programdır

DroidCam Android telefonunuzun kamerasını bilgisayarınızda web kamera olarak kullanmanıza imkan tanıyan bir kullanışlı bir programdır. Kablosuz internet ya da USB kablo yardımıyla bağlantı yapabileceğiniz program sayesinde kablosuz bir web kamerası sahibi olabilirsiniz.

Skype, Yahoo! Messenger ve MSN Messenger gibi programlar üzerinde DroidCam Webcam seçeneğiyle haberleşebilir ya da sadece DroidCam Microphone seçeneğiyle sesli görüşme yapabilirsiniz.

DroidCam'den yararlanabilmek için Android cihazınız üzerinde de DroidCam uygulamasını çalıştırmanız gerekiyor. DroidCam Android uygulamasını bu bağlantıyı kullanarak Android cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz:

Can Erdil Şentürk

DroidCam

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,749 TOPLAM İNDİRME
1.6 MB DOSYA BOYUTU

DroidCam, Android cihazınızı bir web kamerası olarak kullanmanızı sağlayan bir uygulamadır

DroidCam kullanıcılara Android telefonu web kamerası olarak kullanma konusunda yardımcı olan bir mobil uygulamadır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan DroidCam eğer bilgisayarınıza bağlı bir web kamerasına sahip değilseniz Android cihazınızı bu amaç için kullanamnızı mümkün kılıyor. DroidCam sayesinde bilgisayarınızda kullandığınız web kamerasından daha kullanışlı bir web kamerasına da sahip olabilirsiniz; çünkü DroidCam Android cihazınızı bir kablosuz web kamerasına dönüştürüyor. Bu sayede web kameranızla normalde alamayacağınız görüntüleri DroidCam aracılığıyla yakalayabiliyorsunuz. Bunun yanında USB kablonuzu kullanarak da Android cihazınızı bilgisayarınıza bağlayabilir ve kameraya dönüştürebilirsiniz.

DroidCam'dan yararlanabilmek için DroidCam'ın Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlar için geliştirilmiş yazılımını da bilgisayarınızda çalıştırmanız gerekiyor. DroidCam Windows versiyonunu bu bağlantıyı kullanarak bilgisayarınıza indirin ve kurulumunu gerçekleştirin: 

DroidCam Windows versiyonunu bilgisayarınızda çalıştırdıktan sonra Android cihazınız üzerinde açık olan DroidCam uygulaması üzerinde yazılı olan IP bilgilerini DroidCam Windows versiyonuna girebilirsiniz ve Android cihazınızı web kamerası olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yandex.Arama

    Yandex.Arama, Rusya'nın lider arama motoru Yandex'in Windows 10 platformuna sunduğu hızlı, güvenli arama uygulaması.
  • CoffeeCup Web Form Builder Lite

    CoffeeCup Web Form Builder Lite ile internet siteniz için kendi isteğiniz doğrultusunda iletişim formları oluşturabilirsiniz.
  • Address Book Repair Toolbox

    Address Book Repair Toolbox, Windows adres defterini onararak iletişim kaybolan iletişim bilgilerinizi geri getirebilen yararlı bir yazılım.
  • Godotify

    Godotify ile Facebook arkadaşlarınızı kolayca kandırabilir ve çildeden çıkmalarını sağlayabilirsiniz.
  • Tor Messenger

    Tor Messenger gizliliğinizi ön planda tutan bir anlık mesajlaşma yazılımıdır
  • Heyoya

    Heyoya, sesli veya yazılı olarak not alabileceğiniz ve bunları anlık olarak arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz yardımcı bir uygulamadır.
  • Black

    Windows dosya yöneticisinden sıkıldıysanız dosyalarınızı çok daha verimli bir şekilde yönetebileceğiniz Black uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • Seaside

    Seaside aynı anda birden fazla Skype hesabı açmanıza olanak tanıyan başarılı bir yardımcı programdır.