Drone Racer : Canyons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME

Drone Racer : Canyons mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Drone Racer : Canyons eğer klasik yarış oyunlarından sıkıldıysanız size farklı bir oyun tecrübesi yaşatacak bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan Drone Racer : Canyons'da bir drone kullanarak rakiplerimizi geride bırakmaya çalışıyoruz. Uzaktan kumandayla yönettiğimiz insansız hava aracımızla kanyon içinde yol almamız gerekiyor. Karşımıza yarış sırasında kayalar ve bloklar çıkarken dar alanlardan geçmemiz ve kayalara çarpmamamız gerekmekte.

Drone Racer : Canyons'un klasik yarış oyunlarından farkı oyunda insansız hava aracınızı sadece sağa ve sola yönlendirerek kontrol etmemeniz. Uçan bir araç kullandığımız için onun alçalmasını ve yükselmesini de sağlayabiliyoruz; ancak bu şekilde dar alanlardan geçebiliyoruz.

Drone Racer : Canyons'ta bir yandan yarışırken bir yandan da yıldızları toplayarak puanınızı artırabilirsiniz. Tatmin edici bir grafik kalitesine sahip olan Drone Racer : Canyons'da aracınızın görünümünü özelleştirme imkanına da sahipsiniz.

Can Erdil Şentürk

Drone Racer : Canyons

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

Drone Racer : Canyons mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

Drone Racer : Canyons oyunculara fakrlı ve ilginç bir oyun tecrübesi yaşatan bir mobil yarış oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Drone Racer : Canyons'da drone yarışlarına katılarak drone yönetme yeteneklerimizi konuşturuyoruz. Bu yarışlar derin bir kanyonda geçiyor. Bu kanyon birçok tehlikeyle dolu; bu nedenle dronumuzu yarıştırırken hem hızlı hem de dikkatli olmamız gerekmekte.

Drone Racer : Canyons'da aracımızı kontrol edip yüksek hızda ilerlerken yılılmış kayalara çarpmamamız, oldukça dar olan alanlardan geçmemiz gerekli. Oyunda aracımızı sadece sağa ve sola yönlendirmemiz yeterli olmuyor; onu karşımıza çıkan engellere göre yükseltip alçaltmamız da gerekiyor.

Online altyapıya sahip olan Drone Racer : Canyons oyuncuların birbirleriyle teke tek yarışlar yapmasına imkan tanıyor. Oyun içinde yer alan farklı seçenekler ile insansız hava aracınızın görünümünü özelleştirebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pixel Car Racer APK

    Pixel Car Racer APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir yarış oyunudur.
  • Traffic Racer APK

    Traffic Racer APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilen Türk yapımı popüler araba yarışı oyunu.
  • Rally Racer Dirt APK

    Rally Racer Dirt APK, farklı oyun modları sunan yüksek kalitede grafiklere sahip drift tabanlı ralli yarışı oyunu. Rally yarışlarına ilgi duyanlar için mobil oyunu öneririz.
  • Paper Racer

    Paper Racer güzel bir yarış oyunudur
  • Highway Traffic Racer

    Highway Traffic Racer yarış oyunlarından keyif alanların mutlaka denemesi gereken güzel bir yarış oyunu.
  • Drag Racer GT

    Drag Racer GT drag yarışlarını konu alan bir mobil yarış oyunudur
  • Moto Racer Dirt 3D

    Moto Racer Dirt 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Need For Racer

    Need For Racer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur