Dual Audio Recorder

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,275 TOPLAM İNDİRME
2.03 MB DOSYA BOYUTU

Dual Audio Recorder, hem ses editörü hem de oynatıcıdır. Program, kaydedilen sesi aynı anda iki dosya içine gerçek zamanlı olarak kaydetmek için özel olarak tasarlanmıştır.

Dual Audio Recorder, hem ses editörü hem de oynatıcıdır. Program, kaydedilen sesi aynı anda iki dosya içine gerçek zamanlı olarak kaydetmek için özel olarak tasarlanmıştır.

Kaydetme işlemi, yüksek kaliteli sıkıştırılmamış geçici dosya halinde ya da bir ses dosyası halinde gerçekleştirilir. Bu program MP3, OGG, WMA, WAV ve FLAC formatlarını destekler. Eğer ihtiyacınız olan format ayarlarının neler olduğu konusunda emin değilseniz ya da kaydedilmiş sesi düzenlemek konusunda hangi format ayarlarını kullanacağınızı bilmiyorsanız, bu yazılımın sizin için olduğunu söyleyebiliriz.

Bu yazılımla hem dosyalarınızı oynatabilir hem de sizi memnun edecek format ayarlarını seçebilirsiniz. Ayrıca geçici dosyanın herhangi bir bölümünü seçerek yükseltme, normalize, giriş / çıkış sesinin azaltılması gibi düzenlemeler yapabilirsiniz. Tüm düzenleme işlemleri gerçek zamanlı olarak işlenir ve çok vaktinizi almaz. Bunları yanı sıra, kaydetme işleminin sadece geçici dosya üzerinde ya da sadece ses dosyası üzerinde yapılmasını da sağlayabilirsiniz. Program, istenmeyen DC Offset’i kaldırarak bunların, ilk kayıtlara doğrudan ses azaltma etkilerini gidermenize olanak verir.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Audio Recorder

    Super Audio Recorder ile bilgisayarınızdaki herhangi bir sesi kaydedebilirsiniz
  • Apowersoft Free Audio Recorder

    Apowersoft Free Audio Recorder, mikrofon yardımıyla ses kaydı yapabileceğiniz basit ama etkili bir ses kaydetme programıdır.
  • GiliSoft Audio Recorder Free

    Windows için GiliSoft Audio Recorder Free programı, ücretsiz ve güçlü bir ses kaydetme programıdır.
  • Streaming Audio Recorder

    Streaming Audio Recorder internet üzerinden müzik dinleyebileceğiniz ve ses kaydı alabileceğiniz başarılı bir yazılımdır.
  • MC Audio Recorder

    MC Audio Recorder, ses kaydı yapabileceğiniz başarılı, kolay kullanımlı ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • Ainishare Free Audio Recorder

    Ainishare Ücretsiz Ses Kayıt Programı, kullanımı kolay bir ses kayıt yazılımıdır.
  • Audio Recorder Pro v.3.3

    Yüksek kalitede ses kaydı yapabilen ve ses dosyalarınızı düzenleyebilen bir uygulama.
  • Weeny Free Audio Recorder

    Bilgisayarınıza bağlı ses alma aygıtlarını kullanarak gelen sesleri kaydedebilir ve bunları popüler ses formatlarından kayıt edebilmenizi sağlayan ses kaydetme programıdır.