Dubai Drift 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
256 TOPLAM İNDİRME
164 MB DOSYA BOYUTU

Dubai Drift 2 güzel grafiklere sahip bir mobil yarış oyunudur

Dubai Drift 2 eğer hızlı arabalarla drift yapmayı seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir drift oyunu olan Dubai Drift 2'de serinin ilk oyunundaki gibi özgürce drift yapabileceğiniz gibi zenginleştirilmiş içerik sayesinde daha keyifli bir şekilde zaman geçirebilirsiniz. Dubai Drift 2'de bizi çok daha fazla araç seçeneği, online modu, yeni arenalar, yönetmen modu gibi yenilikler bekliyor.

Dubai Drift 2'de oyuncular diğer oyuncularla birlikte kendi yarış kulüplerini kurabiliyorlar. Bu sayede yarış kulüpleri birbirleriyle savaşabiliyorlar. Oyunun online modu bolca çekişme ve eğülence sunmakta.

Dubai Drift 2'de oyun grafiklerine büyük özen gösterilmiş. Araç modellemeleri yüksek kaliteye sahipken araçta yer alan sürücü, arena grafikleri, özel görsel efektler göze gayet hoş görünüyor. Yeni araç içi kokpit kamerasıyla oyunun oynarken farklı bir tecrübe yaşayabilmeniz de mümkün.

Dubai Drift 2 içerisinde son model spor rabaların yanında 4 çeker jipler, canavar kamyonlar gibi farklı araç kategorileri yer alıyor. Zengin bir içerik sunan Dubai Drift 2 yarış oyunu sevenlerin kaçırmaması gereken bir yapım.

Can Erdil Şentürk

Dubai Drift 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
281 MB DOSYA BOYUTU

Dubai Drift 2 güzel bir görünüm sunan bir mobil yarış oyunudur

Dubai Drift 2 güzel grafikleri zengin bir içerikle birleştiren bir mobil yarış oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir drift oyunu olan Dubai Drift 2'de uçuk bir şekilde drift yapmanın keyfini çıkarabiliyoruz. Oyun içerisinde yer alan farklı arenalarda tek başımıza drift yeteneklerimizi sınayabileceğimiz gibi oyunun online modunda diğer oyuncularla savaşabiliyoruz ve rekabetin heyecanını yaşayabiliyoruz. Oyunda kendi yarış kulübünüzü kurabilmeniz mümkün. Kendi yarış kulubünüzü kurduktan sonra arkadaşlarınızı bu kulübe davet edebiliyorsunuz veya siz de arkadaşlarınızın kulübüne katılabiliyorsunuz. Sonrasında diğer kulüplerle savaşabilmektesiniz.

Dubai Drift 2'de bizi yeni araç seçenekleri bekliyor. Oyunda son model spor arabaların yanısıra kamyonetler, 4 çeker jipler ve dev lastikli canavar kamyonlar kullanabiliyoruz. Oyunda farklı kişiselleştirme seçeneklerine de sahibiz. Aracımızın kullanan sürücünün farklı maskeler giymesini sağlayabiliyoruz.

Dubai Drift 2 grafik açısından başarılı bir oyun. Yüksek detaylı araç modellemelerinin yanısıra sürücü ve çevre grafikleri de görsel olarak tatmin ediyor. Dubai Drift 2'nin patlama gibi görsel efektleri de bu başarıyı tamamlıyor. Yeniğ araç içi kokpit kamerası farklı bir oyun tecrübesi yaşamanıza imkan veriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dubai Drift

    Dubai Drift ücretsiz olarak oynayabileceğiniz başarılı bir yarış oyunudur
  • CarX Drift Racing 2 APK

    CarX Drift Racing 2 APK, tek oyunculu ve çok oyunculu modlar içeren popüler drift yarış oyunudur.
  • Drift Zone 2

    Ufak boyutlu kaliteli grafiklere sahip drift yarış oyunu
  • M3 E46 Drift Simülatör 2

    M3 E46 Drift Simülatör 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir drift oyunudur
  • Drift Mania Championship 2 Lite

    Drift Mania Championship 2, mobil platformdaki en iyi drift yarışı oyunlarından biridir.
  • Drift Legends 2 APK

    Drift Legends 2 APK, gelişmiş fizik motoru ve gerçekçi yapısı ile beraber, oyunculara iyi bir sürüş deneyimi yaşatıyor.
  • Absolute Drift

    En iyi drift yarışçıları bu oyunda
  • Sling Drift

    Tek parmakla oynanan drift yarış oyunu