Düğün Rehberi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
31.8 MB DOSYA BOYUTU

Evlilik hazırlığı yapıyorsanız, ev ve çeyiz ihtiyaçlarınızı kolayca tespit edebilir ve liste oluşturabilirsiniz.

Düğün Rehberi uygulamasını kullanarak iOS işletim sistemli cihazlarınızdan çeyiz ve ev eşyası ihtiyaçlarınız için listeler oluşturabilirsiniz.

Evlilik hazırlığı yapan çiftlere özel geliştirilen Düğün Rehberi uygulamasında, eksiklerinizi kolayca tamamlayabilmeniz için çeyiz listesi oluşturabiliyorsunuz. Her türlü ihtiyacınızı listeden ekle-çıkar yapabileceğiniz uygulamada, eksiklerinizi kısa sürede tamamlayabilirsiniz. Düğün tarihinizi ve isimlerinizi ekleyerek düğüne ne kadar kaldığını sayaç ile takip edebileceğiniz uygulamada birçok mağazaya ait katalogları da inceleyebilirsiniz.

Tekzen, Ikea, Korkmaz, Mudo Concept ve daha birçok mağazanın ev dizayn kataloglarını inceleyebileceğiniz Düğün Rehberi uygulamasında, bu kataloglar kategorilerine göre güncel olarak sizlere sunuluyor. Eğer siz de evlilik hazırlığı yapıyorsanız ve hiçbir eksiğiniz olmasın istiyorsanız, Düğün Rehberi uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Davetlist

    Davetlist, düğün davetli listesi hazırlamak için kullanabileceğiniz iPhone uygulaması.
  • WeddingHappy

    WeddingHappy, yakın zamanda düğününüz varsa düğün organizasyonu yapabilmek için kullanacağınız yararlı bir iOS uygulaması.
  • Wedding Budget Calculator

    Wedding Budget Calculator, oldukça pahalıya patlayan düğün hazırlığınızı kontrol altına alarak tüm harcamalarınızı kaydedebileceğiniz yararlı bir iOS uygulaması.
  • Ramazan Rehberi

    Ramazan Rehberi, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Ramazan ayına özel hazırladığı resmi uygulamasıdır.
  • Kurban Rehberi

    Kurban Rehberi, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi uygulaması olup, kurban hakkında faydalı bilgiler sunan bir uygulamadır.
  • Namaz Rehberi

    Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan Namaz Rehberi uygulaması sayesinde namaza dair aklınızdaki sorulara cevap bulabilirsiniz.
  • İstanbul Rehberim

    İstanbul şehir rehberi uygulaması
  • İzmir Gourmet Guide

    İzmir Gourmet Guide, İzmir'in tek yeme-içme ve eğlence rehberi uygulaması.