Dungeon Hunter 4

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14,004 TOPLAM İNDİRME
1.08 MB DOSYA BOYUTU

Dungeon Hunter 4 bolca aksiyon ve eğlence sunan başarılı bir rol yapma oyunudur

Dungeon Hunter 4 bolca aksiyonu rol yapma oyunu dinamikleriyle birleştiren, online altyapıya da sahip olan ve Windows 8.1 işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur.

Gameloft tarafından ilk olarak mobil cihazlar için yayınlanan ve Windows 8.1 için de yeni çıkış yapan Dungeon Hunter 4 fantastik bir hikayeye sahiptir. Oyunda herşey uzun süredir yok olduklarına inanılan şeytanın hizmetkarlarının yeniden dirilmesiyle başlıyor. Oyundaki kahraman olarak uzun ve kabuslarla dolu bir uykudan uyanıyoruz ve yaşadığımız Valenthia Krallığı'nın iblisler tarafından kıyamete sürüklendiğine şahit oluyoruz. İlginç bir şekilde bu kıyametten yara almamış bir şekilde uyanıyoruz ve bir takım özel güç ve yetenekler kazandığımızı keşfediyoruz. Bu hediye bize halkımızın kurtuluşu için bir umut kaynağı olduğumuzu göstermeye yetiyor.

Dungeon Hunter 4'de maceraya 4 farklı kahraman sınıfından birini seçerek atılıyoruz ve iblislerle yüzleşiyoruz. Maceralarımız bizi zindanların derinliklerine taşırken yüzlerce farklı şeytan hizmetkarı ve patronları olan güçlü bölüm sonu canavarları ile karşılaşıyoruz. Zindan yolculuklarımızda büyülü eşyaları ve ihtişamlı zırh ve silahları keşfedebilmekteyiz. Oyunda ilerledikçe kahramanımızın özelliklerini güçlendirebiliyor, yeni özel yetenekleri açabiliyor ve kullanabiliyoruz.

Oyunun multiplayer altyapısı oyunun senaryo modunu arkadaşlarımızla ortak bir şekilde oynama imkanı verirken PvP modu sayesinde diğer oyuncularla da savaşabiliyoruz. Grafik anlamında tatmin edici bir kalite sunan Dungeon Hunter 4 ücretsiz olması ve bol eğlence sunması nedeniyle kesinlikle denemeniz gereken bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Dungeon Hunter 4

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13,498 TOPLAM İNDİRME

Dungeon Hunter 4, beğenilen rol yapma oyununun dördüncüsü.

Dungeon Hunter 4, beğenilen rol yapma oyununun dördüncüsü. Android cihazlar için hazırlanmış bu ücretsiz oyunda grafikler, senaryo ve rol yapma türüne dair üstün özellikler dikkat çekiyor.

Senaryosu ve hikayesiyle kısa sürede sizi kendine bağlayacak özelliklere sahip olan oyunda yine kasvetli ve oldukça başarılı hazırlanmış ortamlar bulunuyor. Hikayenin geçtiği bu karanlık ortamlarda birçok düşmana ve engele karşı mücade etmek gerekiyor.

Oyunun başında size dört karakterden birini seçme hakkı tanınıyor. Savaşarak elde edeceğiniz başarılarla karakteri kişiselleştirebiliyorsunuz ve onun yetenekleri yükseltebiliyorsunuz.

Çoklu oyuncu desteği sunan Dungeon Hunter 4, arkadaşlarınızla bir araya gelerek gücünüzü birleştirme imkânı tanıyor.

 

Onur Şendere

Dungeon Hunter 4

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
421 TOPLAM İNDİRME

Dungeon Hunter 4 kesinlikle denemeniz gereken bir aksiyon-rpg oyunudur

Dungeon Hunter 4, geliştirdiği mobil oyunlarının hemen hemen hepsi büyük hitler haline dönüşen Gameloft tarafından geliştirilmiş aksiyon-RPG türünde, ücretsiz olarak iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil oyundur.

Dungeon Hunter 4'ün hikayesi insanoğlunun iblislerle savaşına dayanmaktadır. İnsanoğlunun çağlar öncesinde yok olduğuna inandığı iblisler bir şekilde geri dönmüşlerdir ve dünyaya korku ve terör saçmışlardır. Valenthia Krallığı'nda ise durum pek farklı değildir. Krallığın büyük bir bölümü harabeye dönüşmüş, geriye sadece ayakta durmaya çalışan küçük bir bölüm kalmıştır. Biz ise bu karışık ortamda derin uykusundan uyanan ve kendisine yeni güçlerin verilmiş olduğunu anlayan bir kahramanı kontrol ediyoruz.İnsanlarının tek umudu olan bu kahramanı kontrol ederek iblisleri geri püskürtmeli ve krallığımızı kurtarmalıyız.

Dungeon Hunter 4 gerçek zamanlı aksiyonu bizlere yaşatmaktadır. Popüler aksiyon-RPG oyunu Diablo tarzı bir oynanış sunan Dungeon Hunter 4 mobil cihazlar için oldukça kaliteli grafiklere sahiptir. Oyunda kendine has savaş yeteneklerine sahip 4 farklı kahraman sınıfından birini seçebiliyoruz ve bu yeteneklerimizi oyunda ilerledikçe geliştirebiliyoruz. Bunun yanında zırhlarımızı, ekipmanlarımızı ve silahlarımızı kişiselleştirebilmek, yeni eşyalar yaratabilmek ve eşyalarımızı büyü ile güçlendirebilmek de mümkündür.

Dungeon Hunter 4'ün sunduğu hack & slash türündeki oynanış bize bolca eğlence ve canlılık sunuyor. Yüzlerce düşman ile savaşırken bölümsonu canavarları ile karşılaşabiliyor ve bu güçlü iblisleri mağlup ettikçe özel ödüller kazanıyoruz. Oyunda eşya toplama büyük bir öneme sahip ve birçok büyülü eşya keşfedilmek üzere bizleri bekliyor.

Dungeon Hunter 4'te çoklu oyuncu moduna yer verilmesi de oyunu zenginleştiren bir öğe. Arkadaşlarımızla ortak olarak arenalara girebilmenin yanında oyunda yer verilen PvP  modlarında yeteneklerimizi sergileyebiliyoruz.

 

Can Erdil Şentürk

Dungeon Hunter 4

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
754 TOPLAM İNDİRME
947 MB DOSYA BOYUTU

Dungeon Hunter 4 en kaliteli mobil aksiyon-RPG oyunlarından biridir

Dungeon Hunter 4 mobil oyunlar denildiğinde akla gelen en başarılı geliştiricilerden olan Gameloft tarafından geliştirilen, iOS ve Android versiyonları milyonlarca oyun sever tarafından oynanan popüler aksiyon-RPG oyunun Windows Phone versiyonudur.

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Windows Phone oyunu olan Dungeon Hunter 4 bizi iblislerin ve insanların savaşına dahil ediyor. Çağlardır varlıklarının sona erdiğine inanılan iblisler bir şekilde tekrar yeryüzüne çıkmıştır ve insanlara dehşet saçmıştır. Karşılarına çıkan herşeyi yakıp yıkan iblisler Valenthia Krallığı'nın büyük bir bölümünü harabeye çevirmiştir. Fakat Valenthia'da savaştan yara almadan uyanan ve yeni güçlere ve yeteneklere sahip olduğunu farkeden bir kahraman insanlığını kaderini değiştirmek üzeredir. Biz ise kahramanımıza iblislerle savaşı boyunca eşlik ederek insanlığa umut saçmasına yardımcı oluyoruz.

Dungeon Hunter 4'de kendine has yeteneklerle kuşatılmış 4 farklı kahraman sınıfından birini seçerek maceramıza başlıyoruz. Diablo tarzı hack & slash türünde gerçek zamanlı ve kesintisiz aksiyon sunan oyun bolca eğlence sunmaktadır. Yolculuğumuz boyunca yüzlerce canavarla savaşabilmenin yanında kuvvetli iblislerle çarpışabiliyor ve özel ödüllere sahip olabiliyoruz. Oyunda ilerledikçe kahramanımızın yeteneklerini geliştirerek daha da güçlendirebiliyoruz.

Dungeon Hunter 4'de eşya toplama önemli bir yere sahiptir. Oyunda birçok farklı büyülü eşya keşfedilmek için bizi bekliyor. Kahramanımızın kullandığı zırh, ekipman ve silahları kişiselleştirebilmemiz ve büyülü bir şekilde güçlendirebilmemizin yanında kendi eşyalarımızı da yaratabiliyoruz. Oyunun tek kişilik senaryo modunun haricinde oyunda yer alan PvP ve çok oyunuculu modlar oyunu içerik bakımından zenginleştiriyor. Oyunu bitirdikten sonra dilersek arkadaşlarımızla ortak olarak arenalara katılabilir, dilersek PvP modlarında yeteneklerimizi diğer oyunculara karşı test edebiliriz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Hunter 5

    Sevilen Dungeon Hunter serisinin beşinci bölümü her zamankinden daha iddialı bir Aksiyon ve Rol Yapma Oyunu.
  • Darkest Dungeon 2

    Hemen Darkest Dungeon 2 indirin ve bu stresli ve gergin dünyada hayatta kalarak ilerlemeye başlayın.
  • Soda Dungeon

    Soda Dungeon ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Dungeon Fighter Online

    Dungeon Fighter Online ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunudur
  • Way of the Hunter

    Way of the Hunter ile birbirinden farklı hayvanları avlamaya hazır olun.
  • Heroes of Dark Dungeon

    Heroes of Dark Dungeon co-op desteğine sahip olan bir rol yama oyunudur
  • Monster Hunter Rise

    Monster Hunter Rise ile fantastik bir RYO dünyasını deneyimleyeceksiniz.
  • Monster Hunter: World

    Monster Hunter: World, Capcom tarafından geliştirilen ve yayınlanan, avcılık üzerine kurgulanan bir rol yapma ve aksiyon oyunudur.