Duolingo Test Center

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
230 TOPLAM İNDİRME

Duolingo Test Center uygulaması ile İngilizce sertifika sınavına evinizden katılabilirsiniz.

Duolingo Test Center, TOEFL ve IELTS gibi sertifika veren pahalı sınavlara alternatif olarak geliştirilmiş bir eğitim uygulamasıdır. Kısa bir süreliğine ücretsiz olan bu uygulama sayesinde dünyanın parasını ödemeden İngilizce yeterliliğinizi sertifikalandırabilirsiniz.

Duolingo Test Center, Android akıllı telefon ve tabletinizden hiçbir ücret ödemeden İngilizce sertifika sınavına girebileceğiniz bir uygulama. Kimlik bilgilerinizi vererek sınava başlıyor ve seviyenize göre yöneltilen soruları yanıtlamaya başlıyorsunuz. Okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerinizi ölçen soruları sürekli çevrimiçi gözetmenler aracılığıyla yanıtlıyorsunuz. Tabii ki bunun için uygulamanın cihazınızın kamera ve mikrofonuna erişimine izin vermeniz gerekiyor.

Sınav için uzaklara gitme ve sınav sonucunu bekleme sorunlarına çözüm getiren Duolingo Test Center, yeni bir sistem olduğundan şu anda herkese ücretsiz olarak açılsa da deneme sürecinin ardından sınav ücreti 20 dolar olacak.

Duolingo Test Center Android uygulamasını cihazınıza yükleyerek İngilizce yeterliliğinizi sertifika ile süsleyebilirsiniz.

Erkan Calp

Duolingo Test Center

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME

Duolingo Test Center ile İngilizce yeterliliğinizi sertifikalandırabilirsiniz.

Duolingo Test Center, kullanıcıların İngilizce seviyelerini akıllı telefonlarından ölçmelerine ve karşılığında dünya genelinde geçerli olan TOEFL, IELTS gibi sertifikaları çok uygun bir fiyata satın alma imkanı tanıyan bir eğitim uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Yabancı dili eğlenceli bir şekilde öğreten Duolingo’nun test uygulaması dil sınavına girmek isteyen ancak yeterli maddi gücü olmadığından vazgeçen veya sınava girecek yeterli zamanı bulamayan kişilere yönelik bir mobil uygulama. Uygulamayı farklı kılan ise sınava başlamadan önce kimlik bilgilerinizi kontrol etmesi, sınav esnasında da sizi takip eden bir sisteme sahip olması. Bu sayede kendinizi gerçekten sınavdaymış gibi hissediyorsunuz.

Sınavınızı gerçek kişilerden oluşan gözetmenler eşliğinde yapmanızı sağlayan Duolingo Test Center, şu anda test aşamasında olduğundan sizden bir ücret talep edilmiyor. Yani mobil cihazınızdan sınava giriyor ve sertifikanızı ücretsiz olarak alabiliyorsunuz. Ancak bu kısa bir süre için geçerli. Yine de diğer testlerle karşılaştırıldığında Duolingo’nun çok daha uygun fiyata sunduğunu söyleyebilirim.

Tabii ki Duolingo Test Center aracılığıyla sertifikanızı alabilmeniz için yabancı dil seviyenizin iyi olması gerekiyor. Eğer bu konuda kendinizi yeterli bulmuyorsanız, Duolingo’nun mobil uygulamasını indirerek kendinizi geliştirebilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Duolingo APK

    Duolingo, dil öğrenme uygulamasıdır. İngilizce veya başka bir dil öğrenmek için en iyi uygulamalardan Duolingo APK ücretsiz indirilebilir.
  • Körfez Test

    Körfez Test, ücretsiz olarak indirebileceğimiz ve içerisinde 25.000 soru bulunduran bir eğitim uygulaması.
  • English Grammar Test

    English Grammar Test, İngilizce bilgisini taze tutmak isteyen kullanıcılara hitap ediyor.
  • IQ Test

    IQ Test, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir IQ testi uygulamasıdır.
  • Ehliyet Sınavı

    Geçmiş yıllarda çıkmış ehliyet sorularını çözerek kendinizi test edebilir, eğitim videoları ve içerikleriyle sınava hazırlanabilirsiniz.
  • DGSApp

    DGSApp, Dikey Geçiş Sınavı'na hazırlananlar için ücretsiz test uygulamasıdır.
  • Test Çöz

    Hem ilkokul hem de lise öğrencileri için hazırlanan testler çözebilirsiniz.
  • AOFApp

    AOFApp, Açıköğretim öğrencileri için hazırlanmış ücretsiz test uygulamasıdır.