Duplicate File Eraser

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
550 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Duplicate File Eraser, aynı (çift) dosyaları bulma ve silme programı ve ücretsiz.

Duplicate File Eraser, sistemde gereksiz yer kaplayan aynı dosyaları (çift dosyaları) bulma ve silme görevini başarılı şekilde yerine getiren ufak boyutlu bir program.

Windows işletim sistemli bilgisayarınıza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz programda detaylı arama yapma seçeneği bulunuyor ki taramaya sistem dosyaları, gizli dosyalar ve alt klasörler de dahil edildiğinden sistemin derinliklerinde olan ancak göremediğiniz çift dosyalar da ortaya çıkmış oluyor. Dosya ve klasörlerin yanı sıra dosya türü ve dosya boyutuna göre de filtreleme yapabiliyorsunuz. Arayüz olabildiğince basitleştirilmiş ve pratik kullanım sunduğunu söyleyebilirim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Secure File Eraser

    Free Secure File Eraser, sabit diskiniz üzerinde yer alan dosyaları kalıcı olarak silebileceğiniz ücretsiz bir dosya silme programıdır.
  • Remo File Eraser

    Remo File Eraser bilgisayarınızdan kalıcı olarak silmek istediğiniz kritik veriler için kullanabileceğiniz güvenilir bir yazılımdır.
  • Duplicate File Finder

    Sisteminizde tekrarlanan dosyaları kolayca bulmanıza ve temizlemenize yardımcı olan ücretsiz bir araç.
  • Duplicate File Lord

    Bilgisayarınızdaki disklerde yer alan birbirinin aynısı dosyaları bulmanızı ve düzenlemenizi sağlayan ücretsiz bir program.
  • Auslogics Duplicate File Finder

    Bilgisayarınızdaki aynı dosyaları isim, içerik veya başka kriterlere göre bulup bu dosyaların kapladığı gereksiz alanı temizleyebileceğiniz ücretsiz bir program.
  • Duplicate File Remover

    Siz farkında olmadan kopyalanmış olan dosyalarınızın sistemdeki kopyalarını bulup bunları silmenize ve bu sayede sabit diskinizde daha fazla yer kazanmanıza imkan verecek bir program ile sisteminiz artık çok daha hızlı hale gelecek.
  • Duplicate Remover Free

    Duplicate Remover Free bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları bulup silmenize yardımcı olan bir programdır
  • Duplicate Sweeper

    Windows için Duplicate Sweeper programı, çift olan tüm dosya türlerini, fotoğrafları, videoları, müzik dosyalarını, belgeleri ve benzeri içerikleri bulan programdır.