DVD Converter

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13,241 TOPLAM İNDİRME
28.7 MB DOSYA BOYUTU

DVD Format Dönüştürücü, DVD’leri AVI, DVD, MKV, iPad, iPhone, Xbox, PS3 ve daha çok sayıda formata dönüştürebilen bir programdır.

DVD Format Dönüştürücü, DVD’leri AVI, DVD, MKV, iPad, iPhone, Xbox, PS3 ve daha çok sayıda formata dönüştürebilen bir programdır. Ayrıca bunlara ses ve alt yazılar da eklenebilir. Dönüştürme işlemi hızlı şekilde ve yüksek kalitede tamamlanır.

DVD filmlerini ripleyin:

Çoklu ses ve alt yazıyı destekleyen bu yazılım, video oynatıcı da içermektedir. Giriş dosyaları olarak ISO görsellerini destekler. Özel mkv ve avi remux profilleri de dâhildir.

Hızlı dönüştürme:

Canlı ön izleme özelliği de bulunan DVD Converter, en iyi görüntü kalitesini elde etmek için Gelişmiş görüntü Filtresi’ni kullanır. Çok çekirdekli işlemciler için iyileştirilmiştir yani daha hızlı dönüştürme elde edebilirsiniz. NVIDIA CUDA hızlı donanım kodlamayı kullanarak üç kat hızlı dönüştürme yapmanız mümkündür. Gelişmiş kalite için 2 geçişli kodlama ve çoklu eş zamanlı dönüşümler mevcuttur.

Gelişmiş teknoloji ile basitleştirilmiştir:

H264, Mpeg4, Xvid, AC3, AAC, DTS gibi çeşitli video kodekleri seçilebilir. Favori kodek, çözünürlük ve bit hızları ile kendi profilinizi oluşturabilirsiniz. Seçenekleri doldurabilir ve kırpabilirsiniz.

Dönüştürdüğünüz içerikleri herhangi bir cihazda oynatabilirsiniz:

Standart ya da yüksek tanımlı çıkış mümkündür. Program, yazma aracı da içerir. Dönüştürdüğünüz dosyayı DVD’ye yazabilirsiniz. DVD formatını dönüştürürken Menü de oluşturabilirsiniz.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Xilisoft DVD to DivX Converter

    Xilisoft DVD to Divx Converter, DVD formatındaki videolarınızı Divx video (AVI) formatına çevirmenize olanak tanıyan gelişmiş bir format dönüştürme aracıdır.
  • WonderFox DVD Video Converter

    WonderFox DVD Video Converter ile video ile ilgili bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz
  • DVD Santa

    Dvd Converter
  • Replay Converter

    Windows için Replay Converter programı, kullanımı kolay bir ses ve video format dönüştürme ve aynı zamanda DVD/CD burner programıdır.
  • VSO DVD Converter

    VSO DVD Converter, bilgisayarınız üzerinde DVD'lerinizi tüm popüler diğer formatlara başarılı bir şekilde dönüştürebilen ve bunun dışında bir çok yararlı özelliğe sahip olan bir program.
  • Free DVD Video Converter

    DVD formatlı dosyalarınızı dilediğiniz popüler video formatlarına dönüştürebilen ücretsiz bir programdır.
  • AoA DVD to iPod Converter

    DVD filmlerinizi iPod Touch ve iPhone üzerinden izlemek isterseniz bu küçük program ile DVD filmlerinizin formatlarını çevirebilir ve cihazınıza aktarabilirsiniz.
  • Free YouTube to DVD Converter

    Youtube'da izlediğiniz videoları DVD formatında kaydetmenize yardımcı ücretsiz, hızlı ve basit bir Youtube'dan DVD video dönüştürücü programdır.