DVD to ISO

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10,350 TOPLAM İNDİRME
0.37 MB DOSYA BOYUTU

DVD to ISO programını kullanarak kolayca DVD disklerinizi bilgisayarınıza ISO olarak kaydedebilirsiniz.

Sahip olduğumuz DVD diskler, çok sık kullanıldıkları durumlarda maalesef zamanla yapısal bozunmalara uğruyorlar ve bu durum nedeniyle veri kayıplarıyla karşılaşmak mümkün hale geliyor. Bilhassa filmler ve müzikler içeren disklerin çok sık kullanılmaları nedeniyle karşılaşılan bu kötü vaziyeti önlemek için bazı programlar da elbette mevcut.

DVD to ISO programını kullanarak DVD disklerinizi bilgisayarınızın sabit diskine ya da diğer taşınabilir disklerinize ISO formatında kaydedebilir, böylece dilerseniz direkt olarak daha sonra ISO'dan çalıştırabilir, yahut orijinal DVD bozulduğunda yenisini yazdırabilirsiniz.

Programın işlevlerine sahip olan pek çok farklı uygulama mevcut ancak çok sade ve sadece tek bir arayüzden oluşması nedeniyle DVD to ISO deneyimsiz kullanıcıların tercihlerinden birisi olacaktır. Basitliği sayesinde çok hızlı bir şekilde işlem yapmanıza olanak tanırken, ücretsiz olması ise bedel ödemeden ISO diskler yaratmanızı sağlıyor.

DVD sürücünüze diskinizi taktıktan sonra ISO dosyasının hangi konumda yaratılacağını seçiyor ve hemen "Create" butonuna basarak dönüştürme işleminin başlatıyorsunuz. İşlem bittiğinde uyarı çıkması ve işlemin yarıda kesilebilmesi de programın diğer işlevleri arasında.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WinBurner

    WinBurner, CD/DVD/Blu-ray disk yazma, dosyadan ISO yapma, ISO'yu DVD'ye yazma programı.
  • ISO to USB

    ISO to USB (ISO'yu USB'ye yazdırma) programı ile bootable (önyüklenebilir) USB disk oluşturabilirsiniz. Windows USB hazırlamak artık çok kolay.
  • FreeStar Burner-DVD Software

    CD ve DVD yazma işlemlerini kolayca gerçekleştirmek ve ISO dosyaları da yaratabilmek için bu programı kullanabilirsiniz.
  • ISO Opener

    ISO Opener ile ISO dosyalarının içeriklerini bilgisayarınızda sanal CD sürücüsü kurmadan görebilirsiniz.
  • MultiGame ISO Creator

    Birden fazla dosya içeren ISO dosyaları oluşturmak ya da oluşturulmuş olanları ayırmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • ISOburn.org

    ISOburn.org ile ISO kalıplarınızı optik medyalara yazdırabiliriz.
  • DVD Ripper Speedy

    DVD Ripper Speedy, bütün bir DVD arşivinizi toptan sıkıştırmak ya da bir başka formata dönüştürmek istediğinizde kullanabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Qemu Simple Boot

    ISO dosyalarınızın bütünlüğünü kontrol etmek ve yazdırılabilir olup olmadıklarını bu program ile test edebilirsiniz.