DVDFab

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22,310 TOPLAM İNDİRME
59.59 MB DOSYA BOYUTU

DVDFab kapsamlı özellikleriyle DVD ve Blu-ray disklerinizi yedekleyebilir, yazdırabilir ve pek çok mobil cihaza uygun formatlara dönüştürebilir.

DVDFab DVD, Blu-ray diskleri yedeklemek ve dönüştürmek için tercih edebileceğiniz oldukça kapsamlı bir program. DVDFab ile iPod tarzı taşınabilir aygıtlarınızın desteklediği formatlarda dönüşüm yapabilir ve taşınabilir aygıtlarınızdan da DVD keyfi ve kalitesini yaşayabilirsiniz. Orjinal DVD ve Blu-ray'lerin benzersiz bir klonunu oluşturmak için program oldukça başarılı.

DVD'den DVD'ye seçeneğiyle Full Disc, Main Movie, Split, Customize, Clone ve Merge modlarından size uygun olanıyla profesyonel bir kopyalama işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

DVD'den Mobil Cihazlara: AVI/MP4/WMV/MKV formatları iPod, PSP, ZUNE ve pek çok cep telefon modeline uyumlu formatlarına dönüştürebilir.

Blu-ray'den Blu-ray seçeneğiyle diskleri kopyalayabilir ve diske kaydedebilirsiniz.

Blu-ray'den Mobil Cihazlara özelliğiyle MKV/MP4/AVI/WMV formatları PS3, Xbox 360, iPod, PSP, ZUNE ve cep telefonlarının uygun formatlarına dönüştürülebilir.

Dosyadan Mobil Cihazlara seçeneğiyle bilgisayarınızdaki dosyalar PS3, Xbox 360, iPod, PSP, ZUNE ve cep telefonlarının uygun formatlarına dönüştürülebilir.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DVDFab Virtual Drive

    DVDFab Virtual Drive ile DVD ve Blu-ray kalıp dosyalarınızı açabileceğiniz sanal sürücüler oluşturabilirsiniz.
  • DVDFab File Transfer

    DVDFab File Transfer, dönüştürülen dosyalarınızı iPod, PSP ve Zune cihazlarınız üzerine transfer edebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • DVDFab HD Decrypter

    DVD ve Blu-ray disklerinizi yedeklemek, kopyalamak ve korumasını kırmak için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Free Burn MP3-CD

    Free Burn MP3-CD, sevdiğiniz şarkıları arabanızda veya portatif CD oynatıcılar üzerinde dinleyebilmek için ses CD'leri hazırlamanızı sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • CD Ripper

    CD Ripper ile ses CD'lerinde bulunan müzikleri bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
  • Audio CD Burner Studio

    Audio CD Burner Studio, MP3, WMA, WAV dosyalarından ses CD'si oluşturmanıza yardımcı olur. Ses CD'si yazma işlemi kolaydır.
  • Cd-Lock 1.21

    Bu programı Kullanarak Cd-Writer ile yazdıgınız cdlere sifre koyabiliyorsunuz. Kaydettigini Cd yi Cd-rom a taktıgınızda autorun olarak baslayan cd koydugunuz sifreyi istiyor.
  • CD/DVD Data Recovery

    CD/DVD Data Recovery çizilmiş CD ve DVD'lerinizdeki bozuk dosyalarınızı kopyalamak ve bu dosyaları tamir edebilmek için kullanabileceğiniz başarılı bir CD/DVD tamir programıdır.