E-İhale

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,026 TOPLAM İNDİRME

E-İhale, Gümrük Bakanlığı tarafından resmi olarak yayınlanan bir ihale takip uygulamasıdır.

E-İhale, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir ihale takip uygulamasıdır. T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından resmi olarak yayınlanan uygulama ile ihale işlerinizi kısa sürede halledebiliyorsunuz.

E-İhale uygulaması ile ihaleye çıkarılan eşyaları ve araçları takip edebilir, ihaleler için teklif verebilirsiniz. Eksper raporlarını da görebilmenizi sağlayan uygulama, web sitesi üzerinde yapabildiğiniz herşeyi uygulama üzerinde halletmenizi sağlıyor. İhalelerin detaylı bilgilerine göz atabilir, geçmiş ihalelere bakabilir ve ihale sonuçlarını görebilirsiniz. Kazandığınız ihalelerde ise uygulama üzerinden ödeme yapabilir ya da ek süre isteyebilirsiniz. https://uygulama.gtbgov.tr/EIhale adresinde yer alan tüm işlemleri kolayca gerçekleştirme imkanı sunan E-İhale uygulaması, ihaleleri takip edenlerin telefonlarında mutlaka olması gereken bir uygulamadır.

E-İhale uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

E-İhale

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
126 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

E-İhale, Gümrük Bakanlığı tarafından resmi olarak yayınlanan bir ihale takip uygulamasıdır.

E-İhale, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir ihale takip uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. https://uygulama.gtb.gov.tr/EIhale sitesinin mobil uygulaması olan E-İhale ile pek çok işi kolayca halledebiliyorsunuz.

T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından resmi olarak yayınlanan E-İhale uygulaması, ihalelere dair tüm işlerinizi kısa sürede tamamlamanıza yardımcı oluyor. Uygulama ile ihaleleri görüntüleyebilir, teklif verebilir ve gelişmiş bilgilere göz atabillirsiniz. Eksper raporlarına da bakabileceğiniz uyglama ile ihale sonuçlarını da görüntüleyebiliyorsunuz. Kolay bir kullanıma sahip olan uygulama ile internet sitesi üzerinde yapmanız gereken tüm işlemleri halledebiliyorsunuz. Geçmiş ihalelere de göz atabileceğiniz uygulama ile katıldığınz ihalelerin sonuçlarına da bakabilirsiniz. 

İhale işleriyle uğraşanların telefonlarında mutlaka olması gereken bir uygulama olan E-İhale, aynı zamanda ödeme yapma imkanı da sunuyor. Eğer ihale işleriyle ilgileniyorsanız E-İhale'yi kaçırmayın.

E-İhale uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • E-Devlet Rehberi

    E-Devlet Rehberi mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz vir e-devlet uygulamasıdır
  • Android Nasıl Hızlandırılır E-Kitap

    Android kullanıcıları için hazırladığımız bu e-kitabımız sayesinde cihazınızdaki yavaşlıkların üstesinden gelebilirsiniz.
  • ReadMe!

    ReadMe!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir e-kitap okuma uygulamasıdır.
  • Yandex.Mail

    Yandex arama motorunun e-posta ve disk hizmetlerini bir arada sunduğu resmi uygulamasıdır.
  • Kitaplık

    Kitaplık, ünlü kitap e-ticaret sitesi üzerinden kitap satın almayı ve okumayı sağlayan bir uygulamadır.
  • VideoMaster Tools

    VideoMaster Tools uygulamasında video dosyalarını MP3'e dönüştürebiliyorsunuz.
  • TKGM Parsel Sorgu APK

    Parsel sorgulama için e-Devlet dışında TKGM Parsel Sorgu uygulamasını kullanabilirsiniz. Parsel sorgulama APK yükleyin, hızlıca sorgulayın.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.