Earthcore: Shattered Elements

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Earthcore: Shattered Elements mobil cihazlarda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur

Earthcore: Shattered Elements eğer mobil cihazınız aracılığıyla boş zamanınızı keyifli bir şekilde değerlendirmek isterseniz güzel bir seçim olabilecek bir kart oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Earthcore: Shattered Elements'de bizi rol yapma oyunlarını andıran fantastik bir dünya ve hikaye bekliyor. Oyuncular Earthcore: Shattered Elements'da kendi kart destelerini oluşturarak maceraya atılmaktalar ve savaşlarda kartlarının güçlerinden faydalanarak rakiplerini yenmeye çalışmaktalar.

Earthcore: Shattered Elements'de destemizi oluştururken farklı fantastik yaratıkları ve güçlü kahramanları temsil eden kartları kullanabiliyoruz. Oyundaki her kart kendine özel yeteneklere sahip. Ayrıca Earthcore: Shattered Elements bize kendi kartlarımızı yaratabilme imkanı da veriyor.

Online altyapıya sahip Earthcore: Shattered Elements'i dilerseniz senaryo modunda tek başınıza oynayarak kartların kilidini açabilir, dilerseniz PvP modunda diğer oyunculara karşı taktiksel kart savaşları yapabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Earthcore: Shattered Elements

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Earthcore: Shattered Elements mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur

Earthcore: Shattered Elements oyunculara taktiksel kart savaşlarına katılma imkanı veren bir mobil kart oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Earthcore: Shattered Elements, rol yapma oyunlarına benzeyen fantastik bir hikayeyi sıra tabanlı kart savaşlarıyla birleştiriyor. Oyuncular Earthcore: Shattered Elements'i tek kişilik senaryo modunda oynayarak yeni kartların kilidini açmaya çalışabiliyorlar veya online karşılaşmalara katılarak diğer oyuncularla PvP karşılaşmaları yapabiliyorlar. Bu savaşlarda temel amacımız ise kartlarımızın gücünü ve taktiksel yeteneklerimizi kullanarak rakiplerimizi mağlup etmek.

Earthcore: Shattered Elements içerisinde yüzlerce kart seçeneği yer alıyor. Bu kartlardan hangilerini seçtiğimiz ve bu kartların hangi yeteneklere sahip oldukları oyun stilimizi de belirliyor. Oyunda hamlemizi yaparken rakibimizin hamlelerini de hesaplamalıyız.

Earthcore: Shattered Elements'i benzer kart oyunlarından ayıran şey ise oyunculara kendi kartlarını tasarlama ve karşılaşmalarda bu kartları kullanabilme imkanı vermesi.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shattered

    Shattered, renkli küreleri setlere çarptırmadan olabildiğince ilerletmeniz gereken bir Android oyunu.
  • Elements: Epic Heroes

    Multiplayer destekli bir hack & slash oyunu olan Elements: Epic Heroes'ta savaşan takımınızı oluşturup dünyayı saran kötülüğe karşı mücadele ediyorsunuz.
  • Elements of Photography

    Elements of Photography, daha güzel fotoğraf ve videolar çekmek isteyen kullanıcılara yardımcı olmak için geliştirilen oldukça etkileyici ve yararlı bir uygulamadır.
  • Shattered Pixel Dungeon

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Elements

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir puzzle oyunudur.
  • Shattered Planet

    Uzayda portallar arasında geçirdiğiniz yolculukta bilime hizmet eden bir günah keçisi olarak tehlikeli bir yoluculuğa atıldığnız oyunda defalarca kez ölüp klonlanıyorsunuz.
  • Breaking Bad: Criminal Elements

    Meşhur Breaking Bad dizisinin strateji tabanlı oyunu karşınızda.
  • Heroes of Elements: Match 3 RPG

    Harika deneyim sunan bir RPG deneyimi