Easy Clone Detective

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,745 TOPLAM İNDİRME
2.32 MB DOSYA BOYUTU

Easy Clone Detective, bilgisayarınız üzerinde aynı olan dosyaları bularak gereksiz yer kaplamasını önleyerek, bilgisayarınızın diskinde daha fazla yer açılmasını sağlayan etkili ve faydalı bir programdır.

Easy Clone Detective, oldukça hızlı bir dosya tarama ve aynı dosyaları bulma algoritmasına sahip olan etkili ve güvenilir bir programdır. Bilgisayarınızın diskinde fazla yer kaplamaması için aynı dosyaları bularak silme işlemini gerçekleştiren programın kullanışı çok kolay.

Aynı dosyaları silerek hem bilgisayarınızda daha fazla hafıza alanı yaratan program aynı zamanda bilgisayarınızın daha hızlı ve performanslı çalışmasınıda sağlıyor. Aynı dosyalardan kullanmadığınızı tespit ederek silebilen program gerçekten çok faydalı olabilir. bilgisayarınız üzerindeki binlerce dosyayı çok kısa bir sürede tarayarak hızlıca aynı dosyaları tespit eden program bu dosyaları isteğinize bağlı olarak geri dönüşüm kutusuna gönderebiliyor.

Ufak boyutlu dosyalar dışında 4GB ve üzeri boyutlardaki dosyalarıda tarayarak aynısının bulunması durumunda tespit eden program ile, özellikle geniş arşiv ve depolara sahip kişiler arşivlerini kontrol ederek aynı dosyaların bulunmasını önleyebiliyor. Bilgisayarınızdaki tarama işleminden sonra bulunan aynı dosyaların listesini farklı formatlarda görüntüleyerek bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Ücretsiz deneme sürümünü indirerek kullanabileceğiniz programda, deneme sürümü olduğu için bulduğunuz aynı dosyaları program üzerinden silemiyorsunuz. Programın faydalı ve kullanışlı olduğunu düşünüyorsanız üretici adresinden tam sürümünü satın alabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Easy File Hider

    Easy File Hider ile dilediğiniz dosyayı gizleyebilirsiniz
  • Easy Duplicate Finder

    Easy Duplicate Finder, sabit diskiniz üzerinde yer alan eş dosyaları bulabileceğiniz ve silebileceğiniz güvenilir bir programdır.
  • Driver Detective 6

    Bilgisayarınızda oluşan zararları önlemek ve registry (sistem kayıt defteri) nize giren zararlı rootkitleri denetler ve bunların bilgisayarınız için zararlı olmalarını önleme yollarını arar.
  • Easy Download Manager

    Easy Download Manager, internet üzerinden kolaylıkla dosya indirmenize olanak tanıyan ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • Easy Google Maps Downloader

    Easy Google Maps Downloader, Google Maps görüntülerini bilgisayarınıza kolayca ve otomatik olarak indirmenizi sağlayan bir yazılımdır.
  • Easy Yahoo Maps Downloader

    Easy Yahoo Maps Downloader, Yahoo Maps görüntülerini bilgisayarınıza kolayca ve otomatik olarak indirmenizi sağlayan bir yazılımdır.
  • Easy YouTube To Mp3 Converter

    Easy YouTube To Mp3 Converter, Youtube üzerinde izlediğiniz videolara ait ses akışlarını MP3 formatında bilgisayarınıza indirebileceğiniz bir yazılımdır.
  • Hidden Disk

    Hidden Disk, dosya ve klasör gizlemek için kullanabileceğiniz sanal disk oluşturma programı.