Easy Google Maps Downloader

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37,048 TOPLAM İNDİRME
6.46 MB DOSYA BOYUTU

Easy Google Maps Downloader, Google Maps görüntülerini bilgisayarınıza kolayca ve otomatik olarak indirmenizi sağlayan bir yazılımdır.

Easy Google Maps Downloader, Google Maps görüntülerini bilgisayarınıza kolayca ve otomatik olarak indirmenizi sağlayan bir yazılımdır. Bu program küçük kareleri bilgisayarınıza indirebilir ve bunları sabit diskinizde saklayabilir. 

Programın indirebildiği haritalar arasında normal haritalar, uydy haritaları, hibrit haritalar ve arazi haritaları da yer almaktadır. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, yazılımın bulundurduğu Harita Görüntüleme Aracı ile bu haritaları çevrimdışı iken dahi görüntüleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra küçük görüntüleri birleştirerek büyük bir harita görüntüsü elde etmeniz de mümkündür. Eğer kendi kendinize şehrinizin bir haritasını çıkarmak istiyorsanız, bu program kesinlikle işinize yarayacaktır.

NOT: İndirilen görüntüler kişisel kullanım amaçlıdır; ticari amaçlarla kullanılamaz. 

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Easy Yahoo Maps Downloader

    Easy Yahoo Maps Downloader, Yahoo Maps görüntülerini bilgisayarınıza kolayca ve otomatik olarak indirmenizi sağlayan bir yazılımdır.
  • Easy MapQuest Maps Downloader

    Kolay MapQuest Haritaları İndirme Programı, MapQuest Harita görüntülerini bilgisayarınıza otomatik olarak indirmenizi sağlayan bir yazılımdır.
  • Easy Ovi Maps Downloader

    Kolay Ovi Haritaları İndirme Programı, Ovi Harita görüntülerini bilgisayarınıza otomatik olarak indirmenizi sağlayan bir yazılımdır.
  • Google Books Downloader

    Google Books servisinde yayınlanan ücretsiz kitapları PDF, JPEG veya PNG formatında indirme programı.
  • EZ YouTube Video Downloader

    EZ YouTube Video Downloader, Youtube videolarını kolayca bilgisayarınıza indirmenize olanak sağlayan bir Google Chrome eklentisidir.
  • Freemake Video Downloader

    YouTube, Google, Facebook, Vimeo gibi pek çok siteden video indirmenizi sağlayan Freemake Video Downloader HD desteği ve format dönüştürme seçenekleriyle tercih sebebi.
  • Free Google Books Downloader

    Google Kitaplar'da yer alan kitapları kolayca bilgisayarınıza PDF olarak indirmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • SpeedBit Video Downloader

    Video sitelerinde beğendiğiniz videoları bilgisayarınıza kaydetmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir araç olan SpeedBit Video Downloader ile Youtube, Facebook, Vimeo, Dailymotion, Google Video gibi FLV formatında yayın yapan tüm sitelerdeki