Easy PNG to Icon Converter

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11,121 TOPLAM İNDİRME
0.68 MB DOSYA BOYUTU

Easy PNG to Icon Converter, PNG uzantılı resim dosyalarını farklı boyutlardaki ikonlara dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir programdır.

Easy PNG to Icon Converter, PNG uzantılı resim dosyalarını farklı boyutlarda ikonlara dönüştürerek bilgisayarınıza kaydedebileceğiniz küçük boyutlu ve ücretsiz bir programdır.

ICO formatına dönüştüreceğiniz PNG uzantılı resim dosyalarını web sitelerinin küçük resimleri olarak kullanabilir veya farklı uygulamalarınızın ikonları olarak atayabilirsiniz.

Dönüştürme işlemi sırasında 32bit, 24bit, 8bit, 4bit gibi farklı kalitelerde ve 256x256, 128x128, 96x96, 64x64, 48x48, 32x32, 24x24, 16x16 gibi farklı boyutlarda gerçekleştirebileceğiniz gibi aynı anda tüm farklı formatlarda çıktı dosyası alma şansına da sahipsiniz.

Oldukça şık ve sade bir arayüze sahip olan programın kullanımı da oldukça basit ve kolaydır. Tek yapmanız gereken dosya yöneticisi veya sürükle bırak yöntemi yardımıyla PNG uzantılı resim dosyalarınızı Easy PNG to Icon Converter içerisine atmak ve çıktı almak istediğiniz ikon seçimlerini yaptıktan sonra "Convert" butonuna basarak, dosyaların kaydedileceği klasörü seçmektir.

Sizde PNG dosyalarınız yardımıyla kendi ikonlarınızı oluşturmak istiyorsanız Easy PNG to Icon Converter'ı kullanabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SDR Free PNG to ICO Converter

    SDR Free PNG to ICO Converter, PNG formatlı resim dosyalarınızı kolay ve hızlıca PNG formatına dönüştürmenizi sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • TGH Icon Converter

    TGH Icon Converter programı sayesinde kolayca programlarınız için hazır ikon dosyaları oluşturabilirsiniz.
  • Free JPG To GIF Converter

    Free JPG To GIF Converter, JPG uzantılı resim dosyalarını GIF uzantılı resim dosyalarına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Free Image to PDF Converter

    Free Image to PDF Converter, resim dosyalarınızı PDF formatına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Weeny Free Image to PDF Converter

    JPG, TIF, BMP, PNG, PCX, GIF formatlı resim dosyalarınızı tek bir PDF dosyası haline getirebilmenizi sağlayan dönüştürme programıdır.
  • TIF to PDF Converter

    TIF dosyalarını PDF dosyalarına dönüştürebilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Free PDF to Text Converter

    PDF dosyalarınızı kolayca TXT dosyalarına dönüştürebilmek için bu dönüştürücü programı kullanabilirsiniz.
  • Sıb Icon Edıtor

    Icon editör ile Windows ortamında simgeler oluşturabilir ve oluşturduğunuz simgeleri düzenleyebilirsiniz.