Easy Tweak

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5,109 TOPLAM İNDİRME
2.55 MB DOSYA BOYUTU

Windows'un performansını ve kullanım verimliliğini arttırmak için ihtiyacınız olan özelliklerin bulunduğu profesyonel bir sistem aracı olan Easy Tweak ile istediğiniz tüm özellikler elinizin altında olacak.

Easy Tweak ile Windows XP veya Windows Vista işletim sistemlerinini kullandığınız bilgisayarınızın kontrolünü elinize alabilir, birçok ayar ve seçeneğe hızlı bir şekilde ulaşıp dilediğiniz gibi düzenleyebilir ve hatta gizli Windows özelliklerini ortaya çıkarabilirsiniz.

Basit arayüzü ile kolaylıkla kullanabileceğiniz bu gelişmiş sistem aracı size sunduğu kategoriler içerisinde hem donanımlarınız ile ilgili ayarlamalar yapmanıza hem de yazılımsal olarak kişiselleştirilmiş bir Windows kullanımı oluşturmanıza olanak sağlıyor.

Windows bileşenlerinden Masaüstü, Windows Gezgini, Başlat Menüsü vb. diğer bölümlerde bilgisayarınızın verimliliğini arttırabileceğiniz birçok ek özellik elde etmenin yanında, sisteminizde bulunan donanım ve yazılımlarla ilgili detaylı bilgi ve değişilikleri Easy Tweak ile gerçekleştirebilirsiniz.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tweak-8

    Tweak-8 yazılımını kullanarak Windows 8 işletim sisteminiz üzerinde performans iyileştirmeleri yapabilirsiniz.
  • Tweak Manager

    Kullandığınız işletim sistemi hakkında fazla bilginiz olmadığı halde birkaç ince ayar yaparak hızını arttırmak istiyorsanız aradığınız program Tweak Manager.
  • Tweak-XP Pro

    Tweak-XP Pro sizin için Windows XP işletim sisteminizi en iyi hale getirirken gizli kalan tüm özelliklerini ortaya çıkarmanıza yardımcı oluyor.
  • WINner Tweak 3 Pro

    Windows işletim sistemini küçük ayarlamalarla optimize eden WINner Tweak ile bilgisayarınızda hem performans hem de güvenlik artırıcı düzenlemeler yapabilisiniz.
  • Magic Tweak Türkçe Yama 2.60

    Program Mükemmel Bir Windows Düzenleme Aracı. Windows İşletim Sisteminizdeki Gizli Kalmış Tüm İnce Ayarlarınızı Bu Programla Çok Kolay Bir Şekilde Yapacaksınız.
  • Easy Vista Manager

    Windows Vista işletim sistemi ile kullandığınız bilgisayarınızda sınırsız özellik ve seçeneklerin size sunulduğu detaylı bir sistem kullanımı yaşamanız için geliştirilmiş profesyonel bir sistem aracı olan Easy Vista Manager en büyü
  • Magic Tweak

    Program mükemmel bir Windows düzenleme aracı. Windows işletim sisteminizdeki gizli kalmış tüm ince ayarlarınızı bu programla çok kolay bir şekilde yapacaksınız...Tertemiz ve kişiselleştirdiğiniz bir Windows ile daha eğlenceli oturumlar a
  • Easy XP Manager

    Bugüne kadar gün ışığına çıkmış her türlü Windows XP ayarını ve hatta daha fazlasını kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan yardımcı sistem aracı karşınızda duruyor. Easy XP Manager ile yüzlerce fa