Easy XP Manager

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,789 TOPLAM İNDİRME
3.8 MB DOSYA BOYUTU

Bugüne kadar gün ışığına çıkmış her türlü Windows XP ayarını ve hatta daha fazlasını kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan yardımcı sistem aracı karşınızda duruyor. Easy XP Manager ile yüzlerce fa

Windows ayarlarının görünen bölümünden ulaşamadığınız ya da ulaşmanın zor olduğu Windows sistem seçenekleri ve gizli registry ayarlarını yapabilmek için kullanabileceğiniz gelişmiş ve profesyonel bir sistem aracı olan Easy XP Manager ile yüzlerce farklı ayarlamayı yapabilirsiniz.

Basit arayüzü ile hızlı bir şekilde bilgisayarınızın performansını, güvenliğini ve verimliliğini arttırabileceğiniz ayarlamaları yapmanıza olanak sağlayan bu çözüm paketi her türlü ayarlamayı kolaylıkla gerçekleştirmenize yardımcı oluyor.

Easy XP Manager ile karşınıza çıkan Sistem Bilgisi, Donanım, Yazılım, Yerel Ağ, Güvenlik ve Windows kategorilerinin altında bu kategoriler içerisinde bulunan detaylı seçeneklerden ve gelişmiş ayarlamalardan kullanmak istediklerinizi belirleyerek isteğiniz doğrultusunda kişiselleştirilmiş bir bilgisayar kullanımına sahip olabilirsiniz.

Windows XP üzerinde keşfedilmemiş veya başkalarında gördüğünüz, hatta web deneyimlerinizden edindiğiniz bilgiler doğrultusunda yapmak istediğiniz ayarları hızlı bir şekilde yapabilmenize yardımcı olan bu profesyonel sistem aracı her türden kullanıcının her türden iş için ihtiyacı olabileceği birçok farklı özelliği gün ışığına çıkartma konusunda her zaman yanınızda olmak için sizi bekliyor.

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Easy Vista Manager

    Windows Vista işletim sistemi ile kullandığınız bilgisayarınızda sınırsız özellik ve seçeneklerin size sunulduğu detaylı bir sistem kullanımı yaşamanız için geliştirilmiş profesyonel bir sistem aracı olan Easy Vista Manager en büyü
  • WinXP Manager

    WinXP Manager Windows XP işletim sistemlerinin optimize edilmesi için hazırlanan etkili bir araçtır. XP işletim sisteminin tüm ayarlarına program yardımıyla ulaşarak sisteminizi hızlandırmanız mümkün.
  • Easy Tweak

    Windows'un performansını ve kullanım verimliliğini arttırmak için ihtiyacınız olan özelliklerin bulunduğu profesyonel bir sistem aracı olan Easy Tweak ile istediğiniz tüm özellikler elinizin altında olacak.
  • Tweak-XP Pro

    Tweak-XP Pro sizin için Windows XP işletim sisteminizi en iyi hale getirirken gizli kalan tüm özelliklerini ortaya çıkarmanıza yardımcı oluyor.
  • Easy Power Plan Switcher

    Easy Power Plan Switcher programını kullanarak bilgisayarınızın güç yönetimi planlarını hızlıca değiştirebilirsiniz.
  • Boost XP

    Windows XP, belki de şu ana kadar yapılmış en iyi işletim sistemi. Ancak bu işletim sisteminin bile eksikleri var.
  • FreeRAM XP Pro

    Bilgisayarınızın belleğinde oluşan doluluktan kaynaklanan sistem yavaşlamalarını ortadan kaldırmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir RAM yönetim programı FreeRAM XP Pro ile en yüksek performansı yakalayabilirsiniz.
  • AutoPatcher XP

    Sp1 Sp2 derken hergeçen gün yeni bir servispack yaması çıkıyor.Onlardan biriside AutoPatcher XP (April 2006 Beta)...