Egg, Inc.

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
91 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Egg, Inc, kendi tavuklarınızı yetiştirebileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

İnsanların çoğalmasıyla birlikte artan beyaz et ihtiyacını Egg, Inc. oynayarak ile siz karşılamalısınız. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Egg, Inc. oyunu sizi bir çiftlik sahibi yapıyor.

Oyunu ilk indirdiğinizde karşınıza oyunla ilgili bilgi veren ilginç bir video çıkıyor. Bu videoyu izledikten sonra oyunumuz başlıyor. Oyunda ilk olarak tavuklarınızı çiftliğe salmanız gerekli. Bunu ise tavuk ürettiğiniz binadan parmak hareketleriniz ile yapıyorsunuz. Ekrana ne kadar çok dokunursanız o kadar fazla tavuğunuz oluyor. Yalnız kümesinizin kapasitesi kadar tavuk üretmenizde fayda var. Egg, Inc.oyununda size bedava verilen kümes dolduğunda yenisini almak zorundasınız. Bu sayede daha fazla tavuğu besleyebilir ve daha çok para kazanabilirsiniz.

Egg, Inc. oyununda tavukların yumurtalarını satarak para kazanıyorsunuz. Kazandığınız bu paralarla çiftliğinizi geliştirmeniz gerekli. Çiftliğinize sürekli yeni kümes ve aksesuar almadığınız taktirde oyunda ilerlemeniz can sıkıcı derecede yavaşlıyor. Egg, Inc. oyunu zaten ilk olarak yapmanız gereken adımları size söylüyor. Daha sonra ise sizi kendi başınıza bırakıyor. Bu andan itibaren her şey sizin kontrolünüzde olacak. İlginç bir oyun arıyorsanız Egg, Inc. simülasyonunu denemenizde fayda var.

 

Uğur Sağlam

Egg, Inc.

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
29.5 MB DOSYA BOYUTU

Egg, Inc. ile kendi tavuk çiftliğinizi kurabilir ve yumurta satarak para kazanabilirsiniz.

Son dönemde çiftlik oyunları hızla yaygınlaşırken Auxbrain isimli geliştirici çiftlik oyunlarını çok ileriye taşımış. iOS platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz simülasyon tarzında geliştirilen Egg, Inc. oyunu, tavuk yetiştirerek para kazanmayı amaçlıyor.

Egg, Inc. oyununa ilk giriş yaptığınızda karşınıza hikaye anlatan bir video çıkıyor. Videoyu izledikten sonra ise çiftlik maceranız tam anlamıyla başlıyor. İlk olarak parmak hareketleriniz ile ekrana dokunarak tavuk üretmeniz gerekli. Bu şekilde istediğiniz kadar tavuk üretebiliyorsunuz fakat tavukları beslemeniz için kümes lazım. Elinizde yeteri kadar kümes olmadığı zamanlarda ürettiğiniz tavuklar boşa gidiyor. Kümesinizin yeterli olmadığı zamanlarda para ile yeni bir kümes alabilirsiniz. Kümese giden hayvanlar bir süre sonra yumurta üretiyorlar ve bu sayede para kazanıyorsunuz.

Egg, Inc. oyununda tavuklardan kazandığınız parayı yine tavuklara harcıyorsunuz. Bu sayede hem çiftliğiniz gelişiyor hem de daha fazla para kazanma hacmi oluşturuyorsunuz. Egg, Inc. çiftlik oyununda göreviniz sadece tavuk üretmek ve satmak. Oldukça eğlenceli olan Egg, Inc. oyununu hemen şimdi indirin ve kendi tavuk çiftliğinizi geliştirin.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rebel Inc APK

    Rebel Inc APK, isyanı durdurmaya çalıştığınız politik, askeri, stratejik simülasyon oyunu. Rebel Inc Android telefonlara ücretsiz indirilebilir.
  • Plague Inc. APK

    Plague Inc. APK, dünyayı kendi virüsünüzle yok etmeye çalıştığınız bir strateji simülasyon oyunudur. Kendi virüsünüzü yaratın, dünyaya salın ve herkesin yakalanması için elinizden geleni yapın!
  • Dungeon, Inc.

    Dungeon, Inc., zindanınızı inşa edip zindanlara saldırdığınız bir Android simülasyon oyunu.
  • Factory Inc. APK

    Factory Inc. APK Android simülasyon oyununda fabrikanın yönetimini ele alıyorsunuz. İşletme yönetimi oyunlarını sevenlere öneririz. Oynaması ücretsiz!
  • Warplane Inc.

    Warplane Inc., Android telefonlarda internetsiz oynanabilen uçak simülatörü oyunu.
  • Cash, Inc.

    işletmeler kurup para kazandığınız bir mobil oyun
  • Egg 2

    Egg 2'de ne kadar hızlı ekrana dokunabildiğimizi test ediyoruz
  • Egg Car

    Egg Car'da kamyonumuzdaki yumurtayı kırmadan hedefe ulaşmaya çalışıyoruz.