Egg vs. Chicken

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
240 TOPLAM İNDİRME

Egg vs. Chicken, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur.

Egg vs. Chicken, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri oldukça eğlenceli bir aksiyon oyunudur.

Tavuklarla yumurtalar arasında geçen komik bir mücadeleyi konu alan oyunda amacınız, yumurtaları eşleştirerek kale duvarlarına saldıran tavukları etkisiz hale getirmeye çalışmak.

Klasik eşleştirme oyunlarını farklı bir boyuta taşıyan Egg vs. Chicken, sizlere aynı zamanda kule savunma ve aksiyon oyunlarının sahip olduğu öğeleri de bir arada sunuyor.

Senaryo modu üzerinde tamamlamanız gereken birçok zorlu bölümün sizleri beklediği oyunda, düşmanlarınızın saldırılarını engelleyebilmek için kullanabileceğiniz güçlendiriciler de yer almaktadır.

Savaşın galibi olmak için yumurtaları eşleştirmeli ve ateş etmelisiniz. Ancak bu sayede amansız tavuk akınlarının üstesinden gelebilirsiniz.

Farklı özelliklere sahip olan yumurtaları eşleştirerek ateş gücünüzü artırabileceğiniz ve acımasız düşmanlarınızı alt edebileceğiniz Egg vs. Chicken'ı mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

Egg vs. Chicken

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME

Egg vs. Chicken, iOS cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz sürükleyici ve eğlenceli bir aksiyon oyunudur.

Egg vs. Chicken, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde ücretsiz olarak oynayabilecekleri farklı oyun türlerini bir araya getiren sürükleyici ve eğlenceli bir oyundur.

Kule savunma, eşleştirme ve aksiyon oyunu öğelerini içerisinde barındıran oyun, sizleri yumurtalarla tavukların amansız mücadelesine konuk ediyor.

Yumurtalara sürekli olarak saldırı halinde olan tavukları engellemek için yumurtaların yanında yer alacağınız oyunda amacınız kalenizi korumak. Bunun için yapmanız gereken şey ise aynı renkte olan yumurtaları eşleyerek, tavukları vurmak için ateş etmek.

 

Hem kule savunma oyunlarını hem de eşleştirme oyunlarını farklı bir boyuta taşıyan oyun, oldukça yenilikçi ve farklı olan oynanışıyla sizleri saatlerce başına bağlayabilir.

Farklı güçlendirme seçeneklerinin ve farklı özelliklere sahip olan yumurtaların yer aldığı oyunda bunlara bağlı olarak farklı düşmanlarınız da olacak.

Tavukların amansız akınlarına karşı koymak ve yumurtaların ihtiyacı olan özgürlüğü onlara sağlamak tamamen sizin elinizde. Bu görevi başarıyla yerine getirebileceğinizi düşünüyorsanız Egg vs. Chicken'ı hemen iOS cihazlarınız üzerine indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Egg 2

    Egg 2'de ne kadar hızlı ekrana dokunabildiğimizi test ediyoruz
  • Egg Fight

    Egg Fight bolca eğlence sunan başarılı bir yumurta tokuşturma oyunudur
  • Weapon Chicken

    Weapon Chicken ilgi çekici bir aksiyon oyunudur
  • Ninja Chicken

    Ninja olmaya çalışan bir tavuğa aksiyon dolu macerasında yardımcı olmak için tek yapmanız gereken Android cihazınıza Ninja Chicken yüklemek.
  • Ninja Chicken Adventure Island

    Ninja Chicken Adventure Island, kaliteli grafikleri ve eğlenceli oyun yapısına sahip tamamen ücretsiz bir Android aksiyon oyunudur.
  • Zombie Chicken Frenzy

    Zombie Chicken Frenzy oldukça eğlenceli bir Android oyunudur
  • Chicken Invaders 2

    Chicken Invaders 2 klasik Windows oyununun Android versiyonudur
  • Chicken Invaders 3

    Chicken Invaders 3 oldukça eğlenceli bir Android oyunudur