Ehliyet Cebimde

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
633 TOPLAM İNDİRME

Ehliyet ve SRC belgesi almak istiyorsanız, uygulama üzerinden ek kaynağa ihtiyaç duymadan çalışabilirsiniz.

Ehliyet almak isteyen veya SRC belgesine sahip olmak isteyen adaylar için hazırlanan Ehliyet Cebimde uygulaması ile herhangi bir ek kaynağa ihtiyaç duymadan Android cihazlarınızdan sınava hazırlanabilirsiniz.

Ehliyet almak için ve SRC belgesine sahip olabilmek için öncelikle yazılı sınavdan geçmek gerekiyor. Adayın, teorik olarak öğrendiklerini sınayan bu sınavlarda başarılı olanlar uygulama sınavlarına girebilme hakkı kazanıyor. Ehliyet kurslarında vakit kaybetmek istemeyen veya yeterli maddi imkana sahip olmayan kullancıların faydalanabileceği Ehliyet Cebimde uygulamasında, 4000’e yakın soru bulunuyor ve adaylara kesin başarı garantisi veriyor. Tüm ehliyet türleri ve SRC belgesi türlerinde hazırlanan sorular sayesinde sınavlara kolaylıkla hazırlanabileceğiniz uygulamada, geçmiş yıllara ait sınav sorularıyla da kendinizi test edebiliyorsunuz. Test bitiminde yaptığınız doğru ve yanlışları görebiliyor, boş bıraktığınız ya da yanlış yaptığınız soruların doğru yanıtlarını da inceleyebiliyorsunuz.

A1, A2, B,C, D, E, F, G, H sınıfı ehliyet türlerini ve SRC1, SRC2, SRC3, SRC4 belgesini almak isteyen adayların faydalanabileceği Ehliyet Cebimde uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ehliyet Sınav Sonuçları

    Ehliyet Sınav Sonuçları mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir ehliyet sınav soruları uygulamasıdır
  • Ehliyet Sınavı

    Geçmiş yıllarda çıkmış ehliyet sorularını çözerek kendinizi test edebilir, eğitim videoları ve içerikleriyle sınava hazırlanabilirsiniz.
  • Ehliyet Sınav Soruları 2018

    Ehliyet Sınav Soruları 2018 uygulamasını kullanarak ehliyet sınavlarına kolaylıkla hazırlanabilir ve başarı sağlayabilirsiniz.
  • Ehliyet Sınav Soruları Çöz

    Ehliyet Sınav Soruları Çöz uygulamasında ehliyet sınavına hazırlanmanız daha kolay hale geliyor.
  • Ehliyet Soruları

    Ehliyet Soruları, trafik levhalarını öğrenerek kendinizi bu konuda test edebileceğiniz yararlı ve eğitici bir Android uygulamasıdır.
  • Servisler Cebimde

    Servisler Cebimde, Türk Telekom servis ve mobil uygulamalarını bir araya topluyor.
  • Udrive

    Udrive uygulaması ile ehliyet sınavına kolay ve eğlenceli bir şekilde hazırlanabilirsiniz.
  • e-sürücü

    e-sürücü uygulaması ile ehliyet sınavına hazırlık yapabilirsiniz.