Ekesinti

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
319 TOPLAM İNDİRME

Ekesinti mobil uygulaması, elektrik kesintisi olacak iller / ilçeleri önceden bildiriyor.

Ekesinti, AKEDAŞ ile ELDER iş birliğiyle hayata geçirilen, Türkiye’de yapılan planlı elektrik kesintilerini, elektrik kesintisi olacak yerleri bildiren bir mobil uygulama. Android telefonunuza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz elektrik kesinti bildirim uygulamasıyla bulunduğunuz ilçe için kesinti haberini 48 saat öncesinden alabiliyorsunuz.

Mobil platformda eşi benzerine rastlamadığımız elektrik kesintisi uyarı uygulamasıyla bulunduğunuz mahalledeki kesintiyi 48 saat önceden cep telefonunuza gelen bildirimle öğrenebiliyorsunuz. Kesintiden 30 dakika önce bir hatırlatma gönderildiğinden telefonunuza elektrikli aletlerinize zarar gelmemesi veya işinizin yarım kalmaması açısından önceden önlemenizi alabiliyorsunuz.

Türkiye’deki tüm planlı elektrik kesintilerini Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği kısa adıyla ELDER üzerinden görmeniz aslında mümkün ancak Ekesinti uygulaması sayesinde bilgisayar başında olmanız gerekmiyor. 81 il ve 970 ilçeden sağlanan kesinti bilgileri telefonunuza gönderiliyor.

Konum tabanlı çalışan, kullanıcıya il ve ilçe seçim seçeneği de sunan Ekesinti mobil uygulaması, haberdar olunmayan elektrik kesintilerinin hem günlük yaşamda hem de iş hayatında ciddi sorunlara yol açmasının önüne geçiyor.

Erkan Calp

Ekesinti

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Ekesinti mobil uygulaması, Türkiye genelinde elektrik kesintisi olacak yerleri önceden bildiriyor.

Ekesinti, Türkiye genelinde elektrik kesintisi olacak yerleri önceden bildiren ücretsiz bir mobil uygulama. AKEDAŞ ile ELDER iş birliğiyle hazırlanan uygulama sayesinde 48 saat öncesinden bulunduğunuz mahallede yapılacak elektrik kesintisinden haberiniz oluyor.

“Türkiye’de bir ilk” diyebileceğimiz mobil uygulamalardan Ekesinti. iPhone’unuza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz e-kesinti uygulaması konumunuzu tespit ederek ilçede yapılacak planlı elektrik kesintisini 48 saat önceden haber vermekle kalmıyor; kesintiden 30 dakika önce telefonunuza bir hatırlatma mesajı yolluyor. Kesintiden çok önce haberiniz olduğundan işinizi ona göre ayarlama şansınız oluyor. Tabii ki ev aletlerinizi de güvenli şekilde kapattığınızdan cihazlarınızın zarar görmelerinin önüne de geçmiş oluyorsunuz.

Hem günlük hayat hem de iş yaşamında habersiz elektrik kesintileriyle zor durumda kalan vatandaş için hayat kurtarıcı bir mobil uygulama Ekesinti. Bulunduğunuz ilçeye bağlı elektrik dağıtım şirketinin web sitesine girmeden telefondan kesinti bildirimi almak büyük kolaylık.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Photo Recovery Shop

    Photo Recovery Shop silinen fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir Android uygulamasıdır
  • Play!

    Play!, PlayStation 2 oyunlarını Android cihazlarınızda çalıştırmanıza yardımcı olan bir emülatördür
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü Android cihazlar üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.
  • Toucher

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı bir araçtır.
  • Tinkerplay

    3 boyutlu yazıcılar için model tasarımı yapabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Shutdown7

    Shutdown7 ile bilgisayarınızı cep telefonunuz üzerinden kapatabilirsiniz