Eleman.net İş İlanları

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
915 TOPLAM İNDİRME
2.3 MB DOSYA BOYUTU

Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.

Eleman.net iş ilanları uygulaması, eleman.net’in sunduğu bir iş ilanı arama platformudur. Uygulama sayesinde aradığınız işe, her yerden hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Modern ve şık arayüze sahip uygulama, kolay kullanımıyla her kesime uygun olarak geliştirilmiş. Üye girişi yapmadan da iş ilanlarını inceleyip, bilgi alabiliyorsunuz. Giriş yaptıktan sonra, yayında olan ilanları inceleyip, başvuru yapabiliyorsunuz. Aday Sayfam bölümünden, profilinizi düzenleyebiliyor, yeni bir özgeçmiş gönderebiliyorsunuz. Ayrıca, daha önce yapmış olduğunuz başvuruları da Başvurularım bölümünden takip edebilirsiniz. Arama bölümünde, istediğiniz işi, çalışmak istediğiniz şehri, çalışma şeklini ve daha birçok kriteri filtreleyip, bulunan sonuçlardaki uygun ilanları inceleyebiliyorsunuz.  Yayınlanan iş ilanlarına tıklayarak, firmanın aradığı elemanda bulunmasını istediği nitelikleri ve iş tanımını öğrenebilirsiniz.

Uygulamada sadece ilanları inceleyip, başvuru yapmakla kalmıyor,  sistemde kayıtlı  180.000 üye firmaya ait bilgilere, telefon numaralarına, adreslere ve ilgili şirketin tüm ilanlarına da ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca, yapmış olduğunuz iş başvurusunun durumunu da öğrenebilirsiniz. Bu hızlı ve pratik uygulama, Android işletim sistemli cihaz kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuluyor.

Volkan Yılmaz

Eleman.net İş İlanları

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME
3.4 MB DOSYA BOYUTU

Eleman.net İş İlanları, iOS platformu için geliştirilmiş popüler iş arama uygulamasıdır.

Eleman.net İş İlanları, yüzbinlerce kayıtlı firmanın yayınladığı iş ilanları arama uygulamasıdır. Nerede olursanız olun, hızlı ve pratik bir şekilde iş ilanlarına ulaşabileceksiniz.

Dijital ortamda yayınlanan iş ilanları, gazete sayfalarında yer alan ilanların yerini almış durumda. Birçok platform aracılığıyla, iş ilanlarına kolay bir şekilde ulaşıp, detaylı bilgi alabiliyorsunuz. İşte tam bu noktada, eleman.net’in mobil versiyonuyla aradığınız işi çok kolay bir şekilde bulabiliyorsunuz. İş tanımı, çalışmak istenilen şehir, çalışma şekli gibi kriterleri filtreleyip, karşınıza gelen ilanları inceleyebilirsiniz. Üyeliğiniz varsa, kayıtlı özgeçmişiniz üzerinde güncelleme yapabilir ya da yeni bir özgeçmiş gönderebilirsiniz. Firmaların sizin hakkınızda detaylı bilgi alabilmesi için özgeçmişinizi kaydetmeniz önemlidir.

Uygulamada, firmalar hakkında detaylı bilgiler de alabiliyorsunuz. Merak ettiğiniz firmaların profilini inceleyerek, iletişim bilgilerine, firmanın tarihçesine ve sunmuş olduğu tüm ilanları görebilirsiniz. İlgili firmaya iş başvurusu yapmışsanız, başvurunuzun durumunu da öğrenebilme imkanı sunuluyor. Bu pratik ve modern uygulama, iOS işletim sistemli cihaz kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulmuş durumda.
 

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Secretcv İş İlanları

    Secretcv İş İlanları, iş arama sürecinde adaylara yardımcı olan ve Secretcv üzerindeki tüm işlemlerini iPhone ve iPad'leri ile yapabilmelerini sağlayan yararlı, ücretsiz ve pratik bir uygulama.
  • Kpss İlanları

    Kpss İlanları, Android cihazlarınız üzerinde KPSS puanınız ile başvurabileceğiniz tüm ilanları görüntülemenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz uygulamalardan bir tanesidir.
  • Resmi İlanlar

    Resmi İlanlar uygulamasında gazetelerde yayınlanan resmi ilanlara ulaşabilirsiniz.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • 24 Saatte İş

    24 Saatte İş, CV (Özgeçmiş) hazırlamadan hızlıca iş başvurusu yapıp dönüş alabildiğiniz iş bulma uygulaması.
  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.
  • Defter Beyan Sistemi

    İş dünyasına özel uygulama
  • isbul.net

    Yeteneklerinize uygun iş ilanlarını incelemek istiyorsanız isbul.net uygulamasını deneyebilirsiniz.