eM Client

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
458 TOPLAM İNDİRME
14.5 MB DOSYA BOYUTU

eM Client, Gmail, Hotmail yada diğer popüler e-posta servislerinin standart arayüzü yerine kullanabileceğiniz ücretsiz ve modern tasarıma sahip bir istemci.

eM Client, sahip olduğunuz e-posta hesaplarınızı daha rahat ve pratik şekilde kontrol etmek için kullanabileceğiniz bir e-posta istemcisi. Windows işletim sistemi üzerinde çalışan eM Client, e-posta servislerinin standart olarak sunduğu tüm özelliklere sahip.

Kullanım kolaylığı sağlanabilmesi adına sade ve modern bir şekilde tasarlanan istemci, ücretsiz kullanımlarda 2 farklı e-posta hesabınızı yönetebilmenizi sağlıyor. Daha fazla e-posta hesabını kontrol etmek için ücretli versiyona geçiş yapmanız gerekiyor.

Takvim, görev görev yöneticisi, rehber ve mesajlaşma gibi yararlı özelliklere sahip olan eM Client, sahip olduğunuz Google, Outlook vb. hesaplarda kullanmış olduğunuz servis ve uygulamaları senkronize ederek, hem takvim bilgilerinizin hem de iletişim bilgilerinizin kaybolmamasını sğalar.

Outlook ve Thunderbird istemcilerinden direk olarak tüm bilgileri alabilen istemciyi kısa bir süre deneyerek hoşunuza gitmesi durumunda sürekli kullanmaya başlayabilirsiniz. Özellikle çalışan ve e-posta işleri ile sık sık uğraşan kişiler için yararlı olacak olan eM Client'i mutlaka dinlemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Bat!

    The Bat, birden çok e-posta hesabı yönetebilmenizi sağlayan kullanımı kolay ve güvenli bir e-posta istemcisidir. The Bat! is an easy to use email client to be used to manage multiple email accounts easily.
  • Claws Mail

    Claws Mail e-postalarınızı ve RSS yayın akışlarınızı takip edebileceğiniz ücretsiz bir e-posta istemcisidir.
  • E-mail Generator

    Kolay kullanımı ve basit arayüzü ile E-mail Generator gelişmiş özelliklerle donatılmış e-posta listeleri ve aramaları sağlıyor.
  • Opera Mail

    Opera Mail programını kullanarak kolayca tüm e-postalarınızı yönetebilir ve işlerinizi hızlandırabilirsiniz.
  • Bounce Spam Mail

    Spam e-postalardan sıkıldıysanız Bounce Spam Mail sayesinde bu sıkıntılardan kurtulmanız mümkün.
  • Ay Mail 2.4

    Birçok mail adresine aynı anda mail gönderin!
  • Http E-Mail Spider v1.0.2b

    Http Email Spider programı, internet üzerinde belirtilen adres de bulunan e-mail veya kullanıcı tarafından belirtilen kriterler doğrultusunda bulunan linkleri listeler.
  • Reach-a-Mail

    E-posta ile yapacağınız işlerinizi artık USB bellekte saklayacağınız Reach-a-Mail programıyla kolaylıkla yapabilirsiniz.