Empire Ruler: King and Lords

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Şehrinizi kurun ve geliştirin!

Strateji oyunlarını seviyorsanız Empire Ruler: King and Lords tam size göre. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Empire Ruler: King and Lords oyununda kendi şehrinizi kurup yönetmeniz gerekiyor. Yalnız bu oyunu oynarken oldukça dikkatli olmalısınız. Çünkü etrafınızda sizden başka şehirlerde mevcut ve bu şehirlerden korunmak zorundasınız. Eğer onlar size saldırırlarsa ve siz bu saldırıyı başarıyla savunamazsanız elinizdeki her şeyi kaybedebilirsiniz. Yani çıkabilecek bir savaşa her an hazır olun.

Empire Ruler: King and Lords oyununda öncelikle kendi kalenizi kurmanız daha sonra da bu kaleleri savunmanız gerekiyor. Çeşitli işlemler yaparak şehrinizdeki insanları doyurmalı ve güçlü askerler yetiştirmelisiniz. Bunların hepsi parayla yapılabileceği için para kazanmanız oyundaki en önemli ayrıntı. Size söylediklerimiz basit gibi gelebilir fakat Empire Ruler: King and Lords oyununu parasız oynamak hiç kolay değil.

Empire Ruler: King and Lords oyununda ordunuzu kurduktan sonra, düşmanlarınızın ordusundan farklı olmak istiyorsanız, birkaç ejderhaya da sahip olabilirsiniz. Fakat ejderhalara sahip olabilmek hiç kolay değil. Bunun için güçlü ve zengin olmanız gerekiyor. Daha da fazla büyümek istiyorsanız komşu şehirlerle savaş yapmak zorundasınız.

Uğur Sağlam

Empire Ruler: King and Lords

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Ordunuzu kurun ve savaşlara hazır olun!

Bir şehir kurmak ve bu şehri yönetmek oldukça zordur. Size kolay gelse de öncelikle halkın ihtiyaçlarını karşılamalı ve şehrin güvenliğini sağlamalısınız. Bu işlemler hiç kolay değil. Çünkü halkın ihtiyaçlarını karşılayabilmek için paraya ihtiyaç duyacaksınız. Para kazanmak ise biraz zordur. iOS işletim sistemine sahip cihazlar için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Empire Ruler: King and Lords oyununda tüm bu bahsettiğimiz olayları yaşayacaksınız. Eğer kendi şehrinizi kurmak ve yönetmek istiyorsanız Empire Ruler: King and Lords tam size göre!

Empire Ruler: King and Lords oyununda öncelikle size verilen bölgeye bir merkez bina ve yardımcı binalar yapmanız gerekiyor. Bu binalarla birlikte şehrinizin ismini belirliyor ve eşsiz bir maceraya başlıyorsunuz. Oyun boyunca sizi büyük tehlikeler bekliyor olacak. Çünkü komşu şehirler dostunuz gibi gözükse de onlar aslında birer düşman. Onların orduları sizden güçlü olabilir. Korkmanıza gerek yok. Empire Ruler: King and Lords oyununda siz de ordunuzu geliştirebilir ve komşularınıza savaş ilan edebilirsiniz.

Oldukça zevkli bir oyun olan Empire Ruler: King and Lords, kendi şehrinizi kurmayı ve geliştirmeyi amaçlıyor. Empire Ruler: King and Lords ilginç grafikleri ve aksiyon dolu ses efektleri ile boş vakitlerinizde oynayabileceğiniz güzel bir oyun olabilir.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • King's Empire

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Dragon and Lords

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • Lords Mobile APK

    Askerlerinizi savaş esnasında istediğiniz gibi konuşlandırabildiğiniz Lords Mobile APK'da, Krallığınızı kurun, özgün stratejinizi oluşturun ve rakiplerinizi yenin!
  • Clash of Lords

    Clash of Lords, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz mükemmel bir strateji oyunu.
  • Lords & Knights

    Lords & Knights, çevrim içi ve çok oyunculu bir strateji oyunu.
  • Clash of Lords APK

    Kendi şehrinizi yaratabildiğiniz Clash of Lords APK'da, diğer oyunculara karşı mücadele verin ve kahramanların kilidini açın.
  • Lords & Castles

    Lords & Castles, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • War Lords: Three Kingdoms

    War Lords: Three Kingdoms online altyapıya sahip eğlenceli bir strateji oyunudur