Endless Reader

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Endless Reader, çocuklarınızın Android telefon ve tabletler üzerinde alfabe ve nesneleri öğrenmesini sağlayan ücretsiz bir eğitim uygulaması.

Endless Reader, ailelerin çocuklarına okul öncesinde eğitim verebilmek için kullanabileceği ücretsiz bir Android eğitim uygulaması. Uygulama İngilizce olduğu için çok yararlı olmayabilirmiş gibi gözükmesine rağmen aslında oldukça faydalı olabiliyor. İlkokuldan başlayan İngilizce eğitimleri nedeniyle uygulama da çocuklarınıza bu konuda yardımcı olabilir.

Alfabeyi öğrenmek ve nesneleri öğrenmek için kullanılabileceğiniz uygulama aynı zamanda çocuklarınız ile keyifli vakit geçirmenizi de sağlıyor. İçerisinde öetkili öğretme yöntemleri bulunan uygulamanın en güzel yanı ise bulmacalar sunarak öğretiyor olması.

Küçük yaştaki çocuklarınızın erken yaşta okumaya başlamasını desteklemek için kullanabileceğiniz uygulama sayesinde çocuklarınız artık okula gitmeden alfabeyi ve pek çok nesneyi öğrenmiş olabilir.

Barış YANIK

Endless Reader

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
49.4 MB DOSYA BOYUTU

Okul öncesi eğitim uygulamaları arasında yer alan Endless Reader çocuklara eğlenceli bir eğitim olanağı sunuyor.

Endless Reader özellikle okul öncesi eğitime önem veren aileler tarafından mutlaka denenmesi gerektiğini düşündüğüm uygulamalar arasında ve ücretsiz olarak indirilebiliyor. Eğitim uygulamaları konusunda deneyimli tasarımcılar ve programcılar tarafından tasarlanan bu oyun ile çocuğunuz eğlenirken alfabeyi öğrenecek ve nesneleri tanıyacak.

Uygulama İngilizce olarak sunuluyor. Bu negatif bir yön gibi görünse de aslında çocuklara bir yandan İngilizce eğitimi vermek isteyenler için son derece olumlu bir özellik. Bildiğiniz gibi yabancı dillerin temeli küçük yaşlarda sağlam olarak atılırsa çocuklar gelecekte yabancı dilleri daha çabuk öğreniyorlar. Bu gerçeği göz önüne alırsak Endless Reader ile güzel bir yabancı dil başlangıcı yapabilirsiniz.

Uygulamanın en önemli özelliği renkli ve sevimli karakterlerden oluşan bir arayüze sahip olması. Alfabede yer alan harfler şirin yaratıklar tarafından gösteriliyor. Gösterilen harfe ilişkin bir nesne de gösterilmekte. Bu sayede çocuğunuz hem alfabeyi hem de o harfle başlayan nesneleri tanıyacak. Belirttiğim gibi uygulama İngilizce, dolayısıyla nesneler de İngilizce.

Eğer siz de çocuğunuza okul öncesi eğitim vermek istiyorsanız Endless Reader gerçekten iyi bir seçenek. Bu uygulama ile çocuğunuzun İngilizce bilgisi hatırı sayılrı ölçüde artış gösterecek.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Endless Numbers

    Endless Numbers, küçük yaştaki çocuklarınızın erken yaşlarda sayıları öğrenmesini sağlayan yararlı ve ücretsiz bir Android eğitim uygulaması.
  • Mantano Ebook Reader Premium

    Android için Montano E-Kitap Okuma uygulaması, herhangi bir EPUB 2 ya da PDF e-kitabı okumak, nıt almak ve dinlemek için tasarlanmıştır.
  • Hardway - Endless Road Builder

    Hardway - Endless Road Builder mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Endless Arrows

    Endless Arrows, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz küp ilerletme oyunu.
  • Endless Boss Fight

    Endless Boss Fight, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz robotlu bir aksiyon oyunudur.
  • Endless Lake

    Endless Lake, karakteriniz ile birlikte gölün üzerinden düşmeden ilerlemenizi amaçlayan bir beceri oyunudur.
  • Endless Mine

    Endless Mine, iki boyutlu retro görsellere sahip hayatta kalma oyunu.
  • Endless Mountain

    Endless Mountain, Android telefonda keyifle oynayacağınız sonsuz snowboard oyunu.