Epic Battle Simulator 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
507 TOPLAM İNDİRME

Epic Battle Simulator 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş simülasyonu olarak karşımıza çıkıyor.

Epic Battle Simulator 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş simülasyonu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda stratejik taktiklerle ordularınızı yerleştiriyor ve rakibinizi yenmeye çalışıyorsunuz.

Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda gelişmiş bir orduyu yönetiyor ve düşmanlarınızla mücadele ediyorsunuz. Oyunda tek yapmanız gereken ordunuzun birimlerini uygun gördüğünüz bölgelere koymak ve savaşı başlatmak. Gelişmiş bir algoritmaya sahip olan oyun ile harika savaşlar izleyebiliyorsunuz. Farklı birimlerin yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Oyunda kendi başınıza karşı oynayabileceğiniz gibi arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Oldukça kolay bir oynanışa sahip olan oyunda harika savaşlara tanıklık edebiliyorsunuz. Low poly tarzı grafiklerin ve harika ses efektlerinin yer aldığı oyun, boş zamanlarınızda sizi keyiflendirebilir nitelikte diyebilirim. Eğer savaş oyunlarından zevk alıyorsanz bu harika oyunu mutlaka denemeniz gerekiyor.

Yüksek kaliteli grafiklerin ve etkileyici seslerin yer aldığı oyun 3 boyutlu bir dünyada geçiyor. Birbirinden zorlu onlarca bölüme sahip olan oyunda stratejik bilginizi sonuna kadar test etmeniz gerekiyor.

Epic Battle Simulator 2 oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Epic Battle Simulator 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
175 TOPLAM İNDİRME
132 MB DOSYA BOYUTU

Epic Battle Simulator 2, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş simülasyonu olarak karşımıza çıkıyor.

Epic Battle Simulator 2, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir savaş simülasyonudur. Aksiyon ve macera dolu savaşların gerçekleştiği oyunda işiniz bir hayli zor.

Zorlu bölümlerin yer aldığı eğlenceli bir savaş simülasyonu olan Epic Battle Simulator 2, düşmanlarla mücadele ettiğiniz harika bir oyundur. Oyunda birimlerinizi konuşlandırıyor ve oyunu başlatıyorsunuz. Daha sonra ise oyunda yer alan gelişmiş zeka algoritması sizin askerlerinizi yöneterek savaşmanızı sağlıyor. Burada birimlerinizi yerleştirdiğiniz bölgeler kritik önem taşıyor. Bu nedenle stratejik kararlar almalı ve düşman ordusunu yok etmelisiniz. Onlarca farklı zorlukta bölüme sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Ayrıca oyunu arkadaşlarınıza karşı da oynayabiliyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz. Zevkli bir savaş izlemek istiyorsanız Epic Battle Simulator 2'yi mutlaka denemeniz gerekiyor. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz harika bir oyun olan Epic Battle Simulator 2'yi sakın kaçırmayın.

Kolay bir oynanışa ve yüksek kaliteli görsellere sahip olan oyun aynı zamanda etkileyici ses efektlerine de sahip. Birbirinden zorlu onlarca bölüme sahip olan oyunda stratejik bilginizi sonuna kadar sınıyorsunuz. Eğer savaş oyunlarından keyif alıyorsanız Epic Battle Simulator 2 mutlaka denemeniz gereken bir oyun diyebilirim.

Epic Battle Simulator 2 oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Army Battle Simulator APK

    Army Battle Simulator APK Android savaş simülatöründe gerçek oyunculara karşı online veya onlar kadar iyi oynayan yapay zekaya karşı savaşıyorsunuz.
  • Tactical Battle Simulator

    Taktik savaşlarının bolca yer aldığı, sıra dışı bir savaş simülatör oyunu olarak dikkat çekmektedir.
  • Doğan Simülatör 2 APK

    Çeşitli oyun modları ve araç özelleştirmeleriyle birlikte karşımıza çıkan Doğan Simülatör 2 APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Construction Simulator 2

    Construction Simulator 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Heavy Excavator 3D Simulator 2

    Heavy Excavator 3D Simulator 2 gerçekçi bir simülasyon oyunudur
  • Grand Truck Simulator 2 (GTS 2) APK

    Grand Truck Simulator 2 (GTS 2) APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir kamyon simülatörü. Popüler kamyon simülasyon oyunlarından.
  • Polis Simulator 2

    Polis Simulator 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir polis simülasyonudur
  • Airport Simulator 2

    Airport Simulator 2 gerçekçi bir havaalanı yönetme oyunudur