Epic Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

Epic Fall bağımlılık yapan bir mobil aksiyon oyunudur

Epic Fall oyunculara bir hazine avcısı olabilme imkanı veren ve kısa sürede bağımlılık yapan bir mobil aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Epic Fall'da Jack Hart adlı kahramanımızın hikayesi konu alınıyor. Antik mezarlıkları ziyaret ederek değerli hazineler peşinde koşan kahramanımız Jack bir gün yakalanıyor ve tutsak alınıyor. Kahramanımız Jack'e tutsaklıktan kurtulması için bir şans tanınıyor; fakat bu şans bolca tehlikeyle dolu. Yüksek bir yerden aşağıya doğru bırakılan kahramanımız kazıklarla ölümcül hale getirilmiş hareket eden tuzaklar gibi engellerle karşılaşıyor. Bize düşen görev se kahramanımızı aşağıya doğru süzülürken yönlendirmek ve engelleri atlatmasını sağlamak. Neyse ki silahlarımızı kullanarak zor anlarda bu tuzaklara ateş edebiliyor ve onları yok edebiliyoruz.

Epic Fall'da silahımız belli mermiye sahip. Yol üzerindeki cephanelere ateş ederek ek mermi sahibi olabiliyoruz. Ayrıca altınlara ateş ederek para toplayabilir ve bu parayı yeni ve daha güçlü sialhlar satın almak için kullanabiliriz. Silahları geliştirebilmemiz de mümkün. Kaharamnımız için bize 12 farklı kostüm seçeneği sunuluyor; bu sayede kahramanımızı kişiselleştirebiliyoruz.

Hoş bir görünümü eğlenceli bir oynanışla birleştiren Epic Fall mobil cihazınızı elinizden düşürmemenize neden olabilmekte.

Can Erdil Şentürk

Epic Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Epic Fall sürükleyici bir mobil aksiyon oyunudur

Epic Fall eğer elinizden bırakamayacağınız bir mobil aksiyon oyunu arıyorsanız tam da ihtiyacınız olan oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu oyunda bir hazine avcısı olabiliyorsunuz ve tehlike dolu bir maceraya atılabiliyorsunuz. Oyunumuzun kahramanı olan Jack Hart hayatı boyunca hazinelerin peşinden koşmuş ve ölümcül tehlikelerle yüzleşmiştir. Fakat son ziyaret ettiği antik mezarlıklarda iş üstündeyken yakalanıp tutsak edilmiştir. Tutsaklıktan kurtulması için ona tek bir şans verilmiştir. Bu iş için kahramanımızın ölümcül tuzaklarla dolu bir kuyudan sağlam çıkması gerekmektedir. Biz de kahramanımıza yardımcı oluyoruz ve kuyudan aşağıya doğru kayarken tuzakları aşmasını sağlıyoruz.

Epic Fall'da kahramanımız silah kullanarak ateş edebiliyor. Silahımızla ölümcül tuzakları yok edebileceğimiz gibi cephane ve altın toplayabiliyoruz. Oyun içerisinde bize fakrlı silah seçenekleri sunuluyor; bu silahları geliştirebilmemiz ve güçlendirebilmemiz mümkün.

Epic Fall güzel grafiklere ve başarılı bir fizik motoruna sahip. Kısa sürede bağımlılık yapan Epic Fall boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Human Fall Flat APK

    Human: Fall Flat APK, rüyaları kontrol edebildiğimiz aksiyon türünde bir oyundur.
  • Knights Fall

    Knights Fall, Android telefonda oynayabileceğiniz orta çağ temalı aksiyon bulmaca oyunu.
  • Deus Ex: The Fall

    Deus Ex: The Fall, Android kullanıcılarının akıllı telefon ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri üç boyutlu grafiklere sahip etkileyici bir aksiyon oyunudur.
  • Nonsense Fall

    Nonsense Fall, Ketchapp'ın Android platformuna ücretsiz sunduğu yeni oyunu.
  • Vampires Fall Origins APK

    Vampires Fall Origins APK, sıra tabanlı taktiksel aksiyon rpg oyunu. Vampirler, cadılar ve başka tehlikelerle dolu ormanlara, köylere girmeye hazırlanın!
  • Elements: Epic Heroes

    Multiplayer destekli bir hack & slash oyunu olan Elements: Epic Heroes'ta savaşan takımınızı oluşturup dünyayı saran kötülüğe karşı mücadele ediyorsunuz.
  • Epic Empire: A Hero's Quest

    Epic Empire: A Hero's Quest, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz heyecan ve aksiyon dolu bir savaş oyunudur.
  • Epic Defense

    Epic Defense, Android platformu üzerinde oynayabileceğiniz mükemmel kule defansı oyunlarından bir tanesidir.