Epic Flail

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Epic Flail, gürz dövüşçüleriyle bir araya geldiğiniz Android oyunu.

Epic Flail, retro görsellere sahip ufak boyutlu dövüş oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android telefon ve tabletimize ücretsiz indirip oynayabildiğimiz dövüş oyununda kullandığımız silah gürz. Ucunda ağır bir demir topun bulunduğu sopaları elimize alıp tropik adada dövüşlere katılıyoruz.

İster tek başımıza, istersek te aynı cihaz üzerinden arkadaşımızla beraber oynamamıza izin verilen destansı dövüş oyununda dünyanın dört bir tarafından gelen en iyi gürz dövüşçülerinin her sene bir araya geldiği gözlerden ırak tropik bir adada kendimizi buluyoruz. Amacımız en iyi gürz dövüşçüsü olduğumuzu kanıtlamak.

Gürzümüzü dövüşçüye sallamak için ekranın sağ altına yerleştirilmiş gürz simgesine dokunuyoruz. Dövüşçümüzü kontrol etmek için de sol alttaki yön tuşlarını kullanıyoruz. İleri, geri gitme ve gürzü sallama dışında bir seçeneğimiz yok ve oyunun çok basit olmadığını söyleyebilirim.

Erkan Calp

Epic Flail

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Epic Flail, gürz kullandığınız ıskalama lüksünüzün olmadığı yakın dövüş oyunu.

Epic Flail, retro görselleriyle nostalji yaşatan yakın dövüş oyunu. iOS platformunda da ücretsiz olan oyunda dünyanın dört bir tarafından toplanan gürz dövüşçüleriyle bir araya geliyoruz. Amacımız en iyi gürz dövüşçüsü olduğumuzu göstermek.

Eski savaşlarda düşmanı derinden yaralamak için birebir silah olan gürzü kullandığımız oyunda çok az kişinin bildiği bir tropik adadayız ve ölümcül dövüşçülere katılıyoruz. Kullandığımız silahın yapısı gereği “ya öldür ya da öl” prensibi geçerli. Karşımızdakini gürzümüzle indirmeyi başaramazsak karşımızdaki kişi hatamızı affetmiyor ve gürzü kafamıza geçiriyor; ortalık kan gölüne dönüyor.

Dövüşçümüzü kontrol etmek için soldaki yön butonlarını, gürzü sallamak için de sağdaki simgeyi kullanıyoruz. Kontrol sistemi basit ancak hayatta kalmak veya öldürmek aynı basitlikte değil.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flail Rider

    Flail Rider mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Geometry Flail

    Geometry Flail mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Epic Fall

    Epic Fall bağımlılık yapan bir mobil aksiyon oyunudur
  • Elements: Epic Heroes

    Multiplayer destekli bir hack & slash oyunu olan Elements: Epic Heroes'ta savaşan takımınızı oluşturup dünyayı saran kötülüğe karşı mücadele ediyorsunuz.
  • Epic Empire: A Hero's Quest

    Epic Empire: A Hero's Quest, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz heyecan ve aksiyon dolu bir savaş oyunudur.
  • Epic Defense

    Epic Defense, Android platformu üzerinde oynayabileceğiniz mükemmel kule defansı oyunlarından bir tanesidir.
  • Smurfs Epic Run

    Smurfs Epic Run, Şirinleri Gargamel'in elinden kurtarmaya çalıştığınız koşu oyunu.
  • Epic Escape

    Epic Escape, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabildiğimiz retro tasarımlı bir platform oyunu.