Epic Race 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME

Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu

Epic Race 3D, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve zorlu bir aksiyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon ve macera dolu bir mobil oyun olarak dikkatimizi çeken Epic Race 3D, Good Job Games'in en yeni oyunudur. Oyunda zorlu parkurlarda mücadele ediyor ve bitiş çizgisine ulaşmaya çalışıyorsunuz. Reflekslerinizi sınayabileceğiniz oyunda hem keyifli zaman geçirebiliyor hemde arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin büyük bir beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm Epic Race 3D oyunu telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi. Renkli görselleri ve sürükleyici atmosferiyle ön plana çıkan Epic Race 3D oyununu mutlaka denemelisiniz.

Epic Race 3D oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Epic Race 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
262 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu

Epic Race 3D, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve zorlu bir aksiyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Zorlu parkurlarda mücadele edip puanlar toplayabileceğiniz bir oyun olarak dikkat çeken Epic Race 3D, sizleri bekliyor. Ülkemizin önde gelen şirketlerinden Good Job Games'in en yeni oyunu olarak karşımıza çıkan oyunda eğlenceli karakterleri kontrol ediyorsunuz. Reflekslerinizi sınayabileceğiniz oyunda hem keyifli zaman geçirebiliyor hemde arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin büyük bir beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm Epic Race 3D oyunu telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi.

Epic Race 3D oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LandLord 3D: Survival Island

    Issız bir adada hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz FPS kamera açılı ücretsiz bir mobil oyun.
  • Hugo Troll Race

    Hugo Troll Race, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir aksiyon oyunu.
  • Race Illegal: High Speed 3D

    Race Illegal: High Speed 3D, gerçek sürüş keyfi yaşayabileceğiniz güzel bir android araba yarışı oyunu.
  • Faccinep Race of Clones

    Faccined Race of Clones, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli ve aksiyon odaklı bir yarış oyunu.
  • Diamond Race 3D

    Sürükleyici deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Pixel Gun 3D APK

    Pixel Gun 3D APK, Minecraft tarzı grafiklere sahip online multiplayer FPS oyunu. Farklı oyun modları sunan Pixel Gun 3D Android için ücretsiz.
  • Elements: Epic Heroes

    Multiplayer destekli bir hack & slash oyunu olan Elements: Epic Heroes'ta savaşan takımınızı oluşturup dünyayı saran kötülüğe karşı mücadele ediyorsunuz.
  • Protect the Vip 3D

    Zevkli bir aksiyon oyunu