Escape 3: The Morgue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçış oyunudur.

Escape 3: The Morgue, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca ve odadan kaçış oyunudur. Başarılı grafikleri ve zorlayıcı bulmacaları ile dikkat çeken bir oyun olduğunu söyleyebilirim.

Oyunun hikayesine göre 10 yıllık hapse mahkum edilmişsiniz ve 5 yıldır hapisten kaçacağınız günün planını kuruyorsunuz. Fakat bir diğer mahkumla kavga edip hafıza kaybı geçiriyorsunuz ve kendi hazırladığınız planın ipuçlarını bulup planınızı uygulamanız gerekiyor.

Bunun için morgda bıraktığınız tüm ipuçlarına erişmeniz ve çıkış yolunu bulmanız gerekiyor. Oyundaki bulmacalar gayet zorlayıcı diyebilirim. Ekranlar arasında geçiş yapmak için parmağınızı sürüklemeniz gerekiyor.

Morgda bulduğunuz anahtarları ve diğer eşyaları doğru yerlerde kullanmalı ve ipuçlarını birbirleriyle ilişkilendirerek bulmacaları çözmelisiniz. Oyunun tek eksi yönü kullandığınız eşyaları eşya listesinden silinmemesi diyebilirim. Bu da eşya arttıkça sinir bozucu bir hal alabiliyor.

Bunun dışında başarılı bir kaçış oyunu diyebileceğim Escape 3: The Morgue'u tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Escape 3: The Morgue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
32.5 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçış oyunudur.

Odadan kaçış oyunları, bilgisayarlardan sonra mobil cihazlarımıza da girdi. Bulmaca ve macera tarzında oyunlar olan kaçış oyunlarında odadan, hapishaneden, malikaneden ve çeşitli yerlerden kaçmaya çalışıyorsunuz.

Escape 3: The Morgue'da ise, adından da anlaşılabileceği gibi bir morgdan kaçmaya çalışıyorsunuz. Oyunun hikayesine göre hapis yatmaktasınız ve 5 yıldır hapisten kaçış planınızı hazırlıyorsunuz. Fakat bir mahkumla kavga edip hafızanızı kaybettiğiniz için hazırladığınız ipuçlarını hatırlamıyorsunuz.

Oyunda amacınız ipuçlarını bularak ve çeşitli bulmacaları çözerek buradan kaçabilmek. Bulmacaların bazıları gerçekten zorlayıcı diyebilirim. Fakat oyunu oynaması ve kontrolleri gayet basit.

Ekranlar arasında geçiş yapmak için parmağınızı sürüklemeniz gerekiyor. Bulduğunuz eşyaların üzerine tıklayarak kullanmak istediğiniz yere dokunmanız da yeterli oluyor. Oyunun tek eksi yönü kullandığınız eşyaları eşya listesinden silinmemesi. Bu da eşya arttıkça sinir bozucu bir hal alabiliyor.

Eğlenceli bir kaçış oyunu olan Escape 3: The Morgue'u tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hellraid: The Escape

    Hellraid: The Escape gerilim ve maceranın bulmaca oynanışıyla geliştirildiği, görselleri ve atmosferiyle ilgi çeken, mobilde Unreal Engine 3 oyun motoruyla yapılmış bir oyundur.
  • Escape the Hellevator!

    Escape the Hellevator! tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz kaliteli bir bulmaca oyunudur.
  • Escape the Lighthouse Island

    Escape the Lighthouse Island, zorlu bulmacalar içeren adadan kaçış oyunu.
  • Escape the Zombie Room

    Escape the Zombie Room, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz en zombi temalı kaçış oyunlarından biri.
  • Prison Break: The Great Escape

    Prison Break: The Great Escape, Android cihazlarda oynanabilen hapisten kaçış oyunu.
  • Escape the Prison 2 Revenge

    Escape the Prison 2 Revenge, karanlık bir hapishaneden kaçmaya çalışacağınız oldukça zorlu bir Android oyunu.
  • Cube Escape: The Cave

    Cube Escape: The Cave, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gizem çözme oyunudur.
  • Escape Blocks 3D

    Escape Blocks 3D, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz mükemmel bir 3 boyutlu bulmaca oyunudur.