Escape Hunt: The Lost Temples

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Kayıp profesörü bulmalısınız.

Escape Hunt: The Lost Temples, hem grafiklerini hem de bulmacalarını başarılı bulduğum tek kaçış oyunu. Serinin yeni oyununda kayıp bir profesörü bulmak için Khmer tapınağında saatlerimizi harcıyoruz.

Mantıksal ve çıkarımsal düşünerek çözebileceğiniz kafa karıştırıcı bulmacalarla dolu tarihi tapınakları (kilerler, ormanlar, odalar, avlular ve daha nice yer) gezmemizin amacı kaybolduğunu bildiğimiz Profesör Antonie LeBlanc’ın akıbetini açığa çıkarmak. Kamboçya’nın ormanlarından Khmer Krallığı’nın göz alıcı tapınaklarına kadar detaylı tasarlanmış mekanları keşfediyoruz. İlerlemek basit ancak bulmacaları tamamlamak aynı basitlikte değil. Özellikle oyunun ilerleyen bölümlerinde bulmacaları çözerken zorlanacaksınız. Neyse ki; ipuçlarının yazılı olduğu bir defteriniz var.

Erkan Calp

Escape Hunt: The Lost Temples

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
31 TOPLAM İNDİRME
641 MB DOSYA BOYUTU

Tapınakta kaybolmadan profesörü bulmalısınız.

Escape Hunt: The Lost Temples, mobil platformda en çok indirilip oynanan kaçış oyununun yenisi. Devam niteliği taşımadığından Escape Hunt’ı indirip bitirmeniz gerekmiyor; doğrudan telefonunuza/tabletinize indirip oynamaya başlayabilirsiniz. Mobil cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz zorlu ilerlemeli bulmaca oyunu arıyorsanız tavsiye ederim.

Mobilde hem görselleri, hem bulmacaları, hem de oynanışı kaliteli olan tek kaçış oyunu Escape Hunt’ın yenisinde kayıp bir profesörün akibetini açığa çıkarmak için Khmer tapınaklarının derinliklerinde yolculuk ediyorsunuz. Kamboçya’nın ormanlarından başlayıp Khmer Krallığı’na uzanan yolculuğumuzda mantıksal ve çıkarımsal düşünerek tamamlayabileceğimiz kafa karıştırıcı bulmacalarla karşılaşıyoruz. Bulmacalar zorlu olduğundan ipuçları da unutulmamış. Bulmacayı çözmeyi zorlandığınız bölüme denk gelirseniz defterinize bakmayı unutmayın.

Türkçe dil desteğiyle gelen kaçış oyununda bol bol bulmaca yer alması beraberinde uzun oynanış süresini getiriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Escape the Lighthouse Island

    Escape the Lighthouse Island, zorlu bulmacalar içeren adadan kaçış oyunu.
  • Prison Break: The Great Escape

    Prison Break: The Great Escape, Android cihazlarda oynanabilen hapisten kaçış oyunu.
  • Spotlight: Room Escape

    Spotlight: Room Escape, Android platformunda The Room kadar popüler odadan kaçış oyunu.
  • Escape Logan Estate

    Bulmacaları çözerek gizemi aydınlatın.
  • Skyscraper: Room Escape

    Gökdelenin çatı katında kaldınız.
  • Faraway 2: Jungle Escape

    Bulmacaları çözüp ormandan kaçmalısınız.
  • Goop Escape 2

    Goop Escape 2, minik Goop'ları kaçış noktasına götürüp bölümleri birer birer geçmeniz gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Paranormal Escape

    Paranormal Escape, gizemleri açığa çıkarmaya çalıştığınız bir kaçış oyunu ve Android için ücretsiz.